«Δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με...» - Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το Παρά Πέντε 17 χρόνια μετά

«Γινόταν όταν χαμός, με σόκαρε εξαιρετικά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με...» - Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το Παρά Πέντε 17 χρόνια μετά

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό μίλησε το πρωί της Τετάρτης 7/12 η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς σε λίγες μέρες.

Η αγαπημένη ηθοποιός που πρόσφατα βίωσε μια σημαντική απώλεια, μίλησε μεταξύ άλλων στην απόφασή της να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής αλλά και για τα παιδικά χρόνια της.

Οι αποκαλύψεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδια πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Ήμουν αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω. Πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η «απώλεια» του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος», είπε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ίδια μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της, σχολιάζοντας: «Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις, τώρα είναι 1 εκατομμύριο φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί».

Αποκάλυψε μάλιστα και την αντίδραση της όταν η κόρη της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για την σχέση που έχουν): «Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει περίοδος δύσκολη, γιατί η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία, τώρα την θαυμάζω. Όταν είπα στην μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή μου έκλεισε το τηλέφωνο».

Τέλος. αναφέρθηκε και στην παράνοια» του «Παρά 5» (δείτε εδώ μια φωτογραφία από τα παρασκήνια που βγήκε στην δημοσιότητα 17 χρόνια μετά): «Με το “Παρά 5” γινόταν χαμός, με σόκαρε εξαιρετικά, αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πολύ. Και με ψυχοθεραπεία έχω ”ξεφύγει”, την εποχή του ”Παρά 5” δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα, ”φεύγει” το μυαλό σου. Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους».