«Θεέ μου...Θεέ μου...» - Θρήνος η για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Τα συγκινητικά της λόγια για το θάνατο της Μίνας Αδαμάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η είδηση πως πέθανε να ήταν παραπληροφόρηση, ωστόσο, χθες 11/11 έγινε γνωστό πως η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών (δείτε την ανακοίνωση του Μπιμπίλα). Ο καλλιτεχνικός κόσμος συγκλονισμένος, την αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια.

Ανάμεσα τους η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR που έφτιαξε ένα αφιερωματικό βίντεο για τη ζωή της.

Τα λόγια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το θάνατο της Μίνας Αδαμάκη

«Θεέ μου... Θεέ μου... σπουδαία συνάδελφος, σπουδαίος άνθρωπος. Απίστευτη κωμικός, καλόψυχη...» αρκέστηκε να δηλώσει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η τελευταία συνέντευξη της ηθοποιού πριν "φύγει" από τη ζωή

Η ηθοποιός είχε μιλήσει, μάλιστα, πριν από ένα χρόνο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, με αφορμή την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και του κινήματος metoo που είχε ξεσπάσει εκείνη την περίοδο.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», δήλωνε.

«Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το metoo με κλόνισε πολύ. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω. Τα δέχομαι ότι υπάρχουν τόσο όσο αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».