Έχουν χωρίσει και εκείνος είναι σε σχέση με την Παντούση αλλά... - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Ιωάννη Παπαζήση με την Βανέσα Αδαμοπούλου

Η ανάρτηση στο instagram που φανερώνει τα πάντα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και πολύ καιρό, ύστερα από τόσα χρόνια κοινής πορείας, 15 για την ακρίβεια, και παρόλο που έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο. Πλέον, μάλιστα, ο ηθοποιός βρίσκεται σε μία νέα σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά του OPEN Κόκκινο Ποτάμι, την Αναστασία Παντούση (δείτε εδώ την δημόσια εξομολόγηση για τον έρωτά τους).

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι κακές. Αντιθέτως, οι δυο τους έχουν κρατήσει πολύ καλές επαφές, εφόσον θέλουν το καλό του παιδιού τους, Ιάσωνα, και προσπαθούν να προχωρούν τη ζωή τους χωρίς να δημιουργούν εμπόδια ο ένας στον άλλο. Επομένως, ακόμη κι αν μοιράζονται τη ζωή τους με άλλα πρόσωπα, πάντα προτεραιότητά τους θα είναι ο μικρός τους.

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Ιωάννη Παπαζήση με την Βανέσα Αδαμοπούλου μετά το διαζύγιο

«Έχω μοιραστεί ό,τι έχω μοιραστεί σχετικά με τον χωρισμό μου από τον Ιωάννη Παπαζήση και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολύ υγιή σχέση και είμαστε πάντα κοντά για το παιδί. Το πιο βασικό για ένα ζευγάρι που χωρίζει και έχει παιδί είναι αυτό. Γιατί αν δεν έχει παιδί δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, ο καθένας παίρνει τον δρόμο του, δεν ξανασυναντιέται. Όταν υπάρχει παιδί πρέπει να είναι δύο ώριμοι γονείς και δυστυχώς δεν είναι δεδομένο ότι επειδή είναι γονείς θα είναι και ώριμοι. Υπάρχει ένα διακανονισμός για το παιδί, μια πολύ καλή συνεννόηση», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της η Βανέσα Αδαμοπούλου για τον χωρισμό τους.

Η σημερινή (12/12) ημέρα, άλλωστε, είναι ξεχωριστή για την τραγουδίστρια, εφόσον έχει τα γενέθλιά της και ο πατέρας του παιδιού της θέλησε να επιβεβαιώσει την αλήθεια για την σχέση τους με την πιο τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να της ευχηθεί: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Ιωάννης Παπαζήσης Βανέσα Αδαμοπούλου