Θρήνος για την Ευρυδίκη - «Στάθηκε δίπλα μας δεύτερος πατέρας...»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη
Instagram / Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη, η πασίγνωστη τραγουδίστρια, παρόλο που διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς έχει στο πλευρό της τον άντρα της ζωή της, Μπομπ (δείτε εδώ πώς γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους), την Δευτέρα 12/12 ενημερώθηκε για κάτι τραγικό.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Κύπριος δημοσιογράφος, στιχουργός και λογοτέχνης, Λεωνίδας Μαλένης, ο οποίος είχε γράψει το εμβληματικό τραγούδι «Χρυσοπράσινο φύλλο» που μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Θρήνος για την Ευρυδίκη

Η τραγουδίστρια είχε γνωρίσει τον συγκεκριμένο άνδρα στην αρχή της καριέρας της και, όπως φαίνεται, αποτέλεσε σταθμό για την πορεία αυτής. Έτσι, λοιπόν, θέλησε να τον αποχαιρετήσει αναφέροντας λίγα λόγια για εκείνον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο Λεωνίδας Μαλένης έφυγε…Ο Λεωνίδας μας! Ο άνθρωπος που μας πήρε από το χέρι μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και μας έδειξε το δρόμο. Στάθηκε δίπλα μας φίλος, αδερφός, δεύτερος πατέρας σε χρόνια δύσκολα όταν ήμασταν νέοι και ευάλωτοι. Του χρωστώ τα πάντα και θα τον ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή.

Περήφανη και τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος, ο σπουδαίος ποιητής, ο υπέροχος μπαμπάς, ο τρυφερός φίλος και με έκανε να νιώσω μέλος της οικογένειας του. Σήμερα γίναμε όλοι φτωχότεροι αλλά το χρυσοπράσινο σου φύλλο Λεωνίδα μου θα συνεχίζει το ταξίδι του και θα φωτίζει και τις πιο σκοτεινές γωνιές της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Καλό ταξίδι στο φως», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Λεωνίδας Μαλένης ανάρτηση Ευρυδίκης
Instagram / Ευρυδίκη

Πριν από λίγο καιρό έχασε και την γιαγιά και τον θείο της

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/1 η Ευρυδίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηε στην σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη, ενώ ανέφερε πως έχασε δύο αγαπημένα της πρόσωπα από κορωνοϊό.

«Του γιου μου δεν του άρεσε η δουλειά μου, με ήθελε δική του. Όταν είχα τραγουδήσει στην Eurovision ο Άγγελος δεν το ήθελε καθόλου. Μου είχε πει “θα μεγαλώσεις και θα σε ξεχάσουν”, και τώρα λέει δεν είναι δυνατόν να το είπα!

Με τον Μπομπ είμαστε αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Το μυστικό είναι ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του και παρότι ζούμε μαζί, βρισκόμαστε λίγο. Όταν έρχεται στη ζωή σου αυτός που κάνει τα πάντα για σένα και σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί να μην τον παντρευτείς;

Ένιωσα μεγάλη στενοχώρια όταν έχασα τη γιαγιά μου και τον θείο μου από κορωνοϊό φέτος», δήλωσε η τραγουδίστρια.