Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ακυρώθηκε το χειρουργείο της λόγω προβλήματος υγείας

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Απανωτά είναι τα "χτυπήματα" για την Ιωάννα Παλιοσπύρου τις τελευταίες ημέρες, διότι παρόλο που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια για το ίδρυμα που δημιούργησε (δείτε εδώ τις συγκινητικές δηλώσεις της), έγινε γνωστό πως έχασε έναν από τους πιο δυνατούς συμμάχους της.

Μια εβδομάδα μετά ωστόσο, σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως γνωστή εταιρία αποχωρεί από το ίδρυμα της, βγάζοντας μάλιστα ανακοίνωση με τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση.

«H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν από πλευράς της», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, όπως έγινε γνωστό.

H Ελπίδα Βασιλειάδου Founder & CEO της EnableGood μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Πιστεύουμε στις αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που τιμούν και επικοινωνούν σωστά το έργο μας, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται αφιλοκερδώς και με αγάπη. Πιστεύουμε στην αξία του προσωπικού παραδείγματος, αλλά όταν αυτή διακυβεύεται, παύουμε να είμαστε συνοδοιπόροι».

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Και σαν να μην έφτασε αυτό, λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας 12/12, η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και γι' αυτό τον λόγο δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το χειρουργείο της.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως κόλλησε κορωνοϊό, χωρίς να αναφέρει ποια είναι η κατάσταση της υγείας της, τόνισε όμως πως τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο σπίτι της, μέχρι να συμπληρωθούν οι απαραίτητες ημέρες της καραντίνας.

«Ο Covid είχε άλλα σχέδια για εμένα… οπότε προς παρόν άκυρο το χειρουργείο. Επέστρεψα σπίτι για καραντίνα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου covid
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου