Τι στερείται και τι αφαιρεί από την διατροφή της η Αντελίνα Βαρθακούρη - Πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά

Τα είπε όλα σε μία ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, από τότε που απομακρύνθηκε από την τηλεόραση μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, έχει "εξαφανιστεί" (δείτε που είναι και τι κάνει σήμερα). Παρόλα αυτά, χρησιμοποιεί τα social media της για να επικοινωνεί με το κοινό της που την παρακολουθεί πιστά και με τον κόσμο που έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δέσιμο όλα αυτά τα χρόνια.

Συχνά μέσα από αυτά μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, λοιπόν, με αποτέλεσμα να φαίνεται και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα. Σε αυτή την αλλαγή έχει συμβάλει και η διατροφή της, όμως κρύβονται πολλά από πίσω.

Την Δευτέρα 12/12, μάλιστα, η ίδια αποφάσισε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να εξηγήσει στους ακόλουθούς της τι έχει συμβεί και τι κάνει για να προσέχει και να διατηρεί την εικόνα της.

Η αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη για την διατροφή της

«Με ρωτάτε αν τρώω από τα φαγητά που φτιάχνω. Θα σας απαντήσω πως όσο μεγαλώνω και μαζεύω εμπειρίες από τη ζωή, καταλήγω ουσιαστικά πως θέλω να προχωρώ, να ανεβαίνω τα σκαλοπάτια της ζωής μου και να γεύομαι τα πάντα. Από τις χαρές, τις λύπες, τα λάθη, τα σωστά και ΝΑΙ να γεύομαι και νόστιμα φαγητά. Είμαι κάθετα ενάντια σε οτιδήποτε μου δημιουργεί στέρηση ή υστερία (είναι κοντά αυτά τα δυο). Αγαπώ την ισορροπία.

Υπάρχουν οι μέρες που θα προσέξω και μου αρέσει, το κάνω με χαρά και οι μέρες που με επιβραβεύω χωρίς καμία τύψη. Γιατί μου αρέσει να ζω, να κάτσω με την παρέα μου, να φάω, να πιω ένα κρασάκι, να μιλήσω, να μοιραστώ, να γελάσω δυνατά και την επόμενη μέρα να μαζευτώ, όχι γιατί πρέπει να μαζευτώ αλλά γιατί μου αρέσει. Οτιδήποτε είναι στα άκρα με πιέζει. Είμαι υπέρ της καλής ψυχικής και σωματικής υγείας», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Αντελίνα Βαρθακούρη ανάρτηση
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη