«Είχα μια τσάντα που είχε μέσα πενταψήφιο νούμερο και...» - Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβάλα

«Υπήρξα πλούσιος στο παρελθόν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχα μια τσάντα που είχε μέσα πενταψήφιο νούμερο και...» - Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβάλα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του APHA μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 12/12 ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τις επώνυμες τσάντες.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας που φημολογείται πως θα συμμετέχει στην νέα σεζόν του My Style Rocks (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν φυσικά έχει ακριβές τσάντες, με την ίδια να προχωρά σε μια αποκάλυψη.

Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας, ενώ πριν μερικές μέρες είχε ξεκαθαρίσει πως:

«Μη με αδικείτε. Εγώ αυτό που θα ‘πρεπε να κάνω αυτή τη στιγμή είναι μία εκπομπή που να ‘χει να κάνει με τη μόδα συγκεκριμένα. Δεν με ενδιαφέρουν οι ίντριγκες. Δεν λέω ότι το My Style Rocks κάνει ριάλιτι, προς Θεού. Ίσα-ίσα επειδή δεν έκανε, δεν μας έπαιζαν και τα πρωινά. Να δώσω τι; Χαχανητό δεν θέλω, θλίψη δεν με ενδιαφέρει, τη γνώση να δώσω.

Είναι δική τους επιλογή αυτή τη στιγμή να είμαι ή να μην είμαι. Επειδή διαχειριζόμαστε πολλά χρήματα στην αγορά και διεθνώς, κάποιος θα πρέπει να το κατευθύνει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αρτιότητα σε αυτό. Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι: ποιος θα μπορούσε να καλέσει σπόνσορες, γιατί αυτή είναι η κύρια δουλειά; Εγώ έχω προϊόντα που μπορούν να διαφημιστούν από παιδάκια 5 χρονών μέχρι γέρους 80.

Δεν διαπραγματεύομαι τίποτα, γιατί αυτοί διαπραγματεύονται τη δική μου φάση με τους Τούρκους παραγωγούς, με τους Έλληνες εδώ και καλά κάνουν. Το ότι πετάνε ότι «θα είναι ο τάδε κι εκείνο και το άλλο αλλά ο Γαβαλάς θα είναι» αυτό με ενοχλεί. Εάν συσταθεί η επιτροπή και είναι τα πράγματα όπως πρέπει να είναι, φυσικά και θα έλεγα ναι. Το φορμάτ πρέπει να έχει μια εξέλιξη» (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη).

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Ο Λάκης Γαβαλάς λοιπόν αυτή την φορά είπε: «Είχα μια τσάντα που είχε μέσα πενταψήφιο νούμερο. Αγόρασα άλλη και έβαλα εκεί τα χρήματα. Δεν έχω συνεργαστεί ακόμα με την Κατερίνα Καραβάτου για το My Style Rocks.

Της εύχομαι καλή επιτυχία. Η Μαντόνα είναι κοντή, έχει μεγάλα οπίσθια που τα έβαλε τώρα!»