«Είναι κοντή και έχει μεγάλα οπίσθια τα οποία τα έβαλε τώρα» - Ο Λάκης Γαβαλάς "καρφώνει" πασίγνωστη τραγουδίστρια

Σε ποια αναφέρεται ο γνωστός σχεδιαστής;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι κοντή και έχει μεγάλα οπίσθια τα οποία τα έβαλε τώρα» - Ο Λάκης Γαβαλάς

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του APHA μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 12/12 ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τις επώνυμες τσάντες. Εκεί, ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για το My Style Rocks που ενδέχεται να συμμετάσχει (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) αλλά και για μια πασίγνωστη τραγουδίστρια, για την οποία "έριξε" τα καρφιά του.

"Έριξε" φαρμάκι ο Λάκης Γαβαλάς για πασίγνωστη τραγουδίστρια

Ο Λάκης Γαβαλάς αρχικά είπε: «Είχα μια τσάντα που είχε μέσα πενταψήφιο νούμερο. Αγόρασα άλλη και έβαλα εκεί τα χρήματα. Δεν έχω συνεργαστεί ακόμα με την Κατερίνα Καραβάτου για το My Style Rocks. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η Μαντόνα είναι κοντή, έχει μεγάλο κ…ο, γιατί τον έβαλε πρόσφατα και τον μοστράρει ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή τη γυναίκα, όταν τη δεις και στα βίντεο, αισθάνεται ότι είναι ένα κορίτσι, λόγω του ότι έβαλε όλο αυτό το πράγμα. Όμως, η καταγραφή της ηλικίας, της πορείας και όλα, δείχνει μια γυναίκα 65 χρονών κι έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται».

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαντόνα το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής και του σχολιασμού, εξαιτίας των πολλών και έντονων πλαστικών επεμβάσεων τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στο σώμα της. Μάλιστα, η 63χρονη τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο TikTok πριν από τα βραβεία Grammy όπου την βλέπουμε με διάφανη μπλούζα, αλυσίδες στο λαιμό, και τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες.

Όμως, τα εξαιρετικά πρησμένα χείλη της και τα έντονα ζυγωματικά της 63χρονης, τα οποία πρέπει να ήταν παραποιημένα λόγω κάποιου φίλτρου, ανησύχησαν τους θαυμαστές της. Το φίλτρο αυτό μεταμόρφωσης προσώπου φαίνεται πως ενισχύει τα χαρακτηριστικά της, με τα γαλανά της μάτια να μετατρέπονται σε ανοικτό γκρι.

«Τι έκανες στον εαυτό σου», αναρωτήθηκαν οι θαυμαστές της Μαντόνα ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τι είναι αυτό; Σε παρακαλώ, ζήτα βοήθεια!». Το ίδιο συναίσθημα επαναλήφθηκε από έναν άλλον, που ρώτησε: «Είναι καλά, όμως;». Κάποιος άλλος σχολίασε: «Αγαπώ τη Μαντόνα από τότε που ήμουν παιδί. Τεράστια θαυμάστρια. Τη λατρεύω. Αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ωραίο. Τι έχει κάνει στον εαυτό της;» (δείτε εδώ το βίντεο).