Καλομοίρα: Στη λαϊκή με κολλητό πορτοκαλί παντελόνι και κοντό μπλουζάκι

Ο κόσμος πίσω από τους πάγκους την κοιτούσε με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλομοίρα: Στη λαϊκή με κολλητό πορτοκαλί παντελόνι και κοντό μπλουζάκι

Η Καλομοίρα ξεκίνησε την καριέρα της το 2004, με τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Fame Story 2», στο οποίο και κατέκτησε την πρώτη θέση. Το 2006, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Έλληνα επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης (δείτε εδώ φωτογραφία από το νυφικό της).

Μετά την απόκτηση των τριών παιδιών τους η ζωή της Καλομοίρας μοιράστηκε σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη! Τον τελευταίο καιρό, όμως, βρίσκεται στην πατρίδα μας καθώς θα συμμετέχει στα MadWalk (δείτε εδώ τι θα κάνει ακριβώς). Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και της αρέσει πολύ να μοιράζεται πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα λατρεύει να επισκέπτεται την λαϊκή και να ψωνίζει από εκεί ότι πιο φρέσκο υπάρχει σε φρούτα και λαχανικά. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στο οποίο φαίνεται να πηγαίνει πέρα δώθε στα λαϊκή να ψωνίζει, να μιλά και να φωτογραφίζεται με τον κόσμο.

Η ανάρτηση της Καλομοίρας

Όλο αυτό μας θύμισε τις συγκλονιστικές εμφανίσεις - που είχαμε συγκεντρώσει κάποτε - που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για να ψωνίσει την λαϊκή... Αποκαλυπτικά ημιδιάφανα φορέματα κλπ (δείτε το σπάνιο φωτογραφικό υλικό εδώ).