Άφησαν εποχή στις λαϊκές τα σύνολα της Ελένης Μενεγάκη - Αξέχαστες φωτογραφίες

Τα κλικ που θα μείνουν για πάντα στο πέρασμα των χρόνων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άφησαν εποχή στις λαϊκές τα σύνολα της Ελένης Μενεγάκη - Αξέχαστες φωτογραφίες

Ήταν και θα είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι αδίκως, αλλά η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην καρδιά των τηλεθεατών γιατί πάντα ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μπορεί στις οθόνες να την βλέπαμε υπέρλαμπρη, βαμμένη και ντυμένη με ωραία ρούχα αλλά στην καθημερινή της ζωή ήταν απλή! Φωτογραφίες από περιοδικά που ανά διαστήματα την είχαν απαθανατίσει από την λαϊκή μέχρι το περίπτερο, το αποδεικνύουν περίτρανα αυτό.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν το όνειρο κάθε φωτογράφου, όλοι σκότωναν για μια φωτογραφίας της γι'αυτό όπως καταλαβαίνετε έτρεχαν από πίσω σε κάθε της βήμα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει άπειρες φορές σε σούπερ μάρκετ να κάνει τα ψώνια με την μαμά της, ή στο περίπτερο να πηγαίνει να πάρει πράγματα με 12ποντοι γόβα (δείτε εδώ το απίστευτο φωτογραφικό υλικό), πάντα όμως ήταν χαμογελαστή!

Μπορεί να ήταν απλή αλλά ήταν πάντα στιλάτη με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει τόσο καλά!

Φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στην λαϊκή κατά καιρούς

Μενεγάκη ψώνια

Μενεγάκη  λαϊκή

Μενεγάκη  σούπερ μάρκετ

Μενεγάκη περιοδικό you

Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη σε λαϊκές και σούπερ μάρκετ - Απίστευτα περιστατικά

Προφανώς και όλοι άνοιγαν τις πόρτες για να περάσει η Ελένη γιατί ήταν η Ελένη! Το 2016 το Youweekly.gr έκανε το απίστευτο και έστειλε έναν δημοσιογράφο, μέσα στο σούπερ μάρκετ για να ακολουθεί την Ελένη σε κάθε της βήμα. Πραγματικά, είχαμε μεγάλη περιέργεια να δούμε από την μία, την κορυφαία σταρ της Ελλάδας να κάνει τα ψώνια της σαν την πιο απλή γυναίκα της πόλης και από την άλλη, θέλαμε να δούμε, πώς αντιδρά ο κόσμος και ιδιαίτερα οι γυναίκες, βλέποντας την Ελένη Μενεγάκη ακριβώς δίπλα τους να κάνει τις αγορές της εβδομάδας!

Θα σας περιγράψουμε μόνο δύο από τις σκηνές που έζησε ο φωτορεπόρτερ μας, ακούγοντας την Ελένη Μενεγάκη να μιλά μέσα στο σούπερ μάρκετ! "Έλα αγάπη μου, ναι μόλις έφτασα, φυσικά και δεν ξέχασα ότι έχουμε καλεσμένους το Σάββατο! Έχω πάρει τα πάντα αλλά θέλω να πάω και στα έθνικ προϊόντα να αγοράσω γουακαμόλε και τορτίγιες για να κάνω στα παιδιά βραδιά έκπληξης, όπως τα είπαμε με μεξικάνικο! Να μαθαίνουν να τρώνε και τίποτα άλλο, εκτός από πίτσες και σουβλάκια!".

Η Ελένη μιλούσε με τον Μάκη Παντζόπουλο στο τηλέφωνο και του έλεγε τι ακριβώς είχε ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ και μάλιστα του εξηγούσε πως θα κάνει έκπληξη στα παιδιά με μεξικάνικο φαγητό!

ράγματι! Μετά από λίγο ο φωτογράφος μας, έπιασε την Ελένη να κουβαλάει τορτίγιες και γουακαμόλε! Το τηλέφωνο της παρουσιάστριας δεν σταμάτησε να χτυπά ούτε λεπτό!

Η δεύτερη σκηνή όμως που θα σας περιγράψουμε, νομίζουμε ότι έχει ενδιαφέρον, καθώς η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που πήγε να πληρώσει και να μπει στην σειρά για το ταμείο, η υπεύθυνη του σούπερ μάρκετ, ανοίγει για την Ελένη και μόνο ένα ταμείο κλειστό και την παρακαλεί να περάσει για να επισπεύσει τις αγορές της! Η απάντηση της Ελένης ξάφνιασε και την υπεύθυνη του καταστήματος και τους ανθρώπους που περίμεναν στην ουρά και τον φωτογράφο μας! "Δεν πειράζει, θα μείνω να περιμένω στην σειρά μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!"