«Έβαλε δικηγόρο να ζητήσει μέχρι και το ψυγείο» - Η πρώην σύζυγος του Μπιθικώτση "σπάει" τη σιωπή της για το χωρισμό τους

«Πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει όταν τα λεφτά έφυγαν δια μαγείας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έβαλε δικηγόρο να ζητήσει μέχρι και το ψυγείο» - Η πρώην σύζυγος του Μπιθικώτση

Μετά από περίπου 2μιση χρόνια σχέσης, ενός ονειρικού γάμου στην Μύκονο και την απόκτηση ενός παιδιού τον περασμένο Γενάρη (δείτε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο), ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η σύζυγός του Ελένη, χώρισαν οριστικά.

«Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι τόσο ευτυχισμένος, που δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου. Την αντίκρισα και έλιωσα. Είναι μία κούκλα, μία πριγκίπισσα. Είναι τρία κιλά είναι υγιέστατη και η μανούλα της είναι μια χαρά.Το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται», είχε πει στα πρώτα του λόγια μετά την απόκτηση της κόρης του.

Οι αποκαλύψεις του χωρισμού του Μπιθικώτση με την πρώην σύζυγό του

Μπορεί λοιπόν, στην αρχή να πίστευαν όλοι πως ο χωρισμός τους ήταν βελούδινος, ωστόσο τελικά ήταν επεισοδιακός...

Η πρώην σύζυγός του, λίγους μήνες μετά το χωρισμό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου τους. Οι αποκαλύψεις της είναι συγκλονιστικές, αφού σύμφωνα με την ίδια, δεν την στήριξε καθόλου, ενώ το μόνο που τον ένοιαξαν είναι τα χρήματα.

«Μπήκα στη σχέση με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση δίνοντας λευκή επιταγή και στα οικονομικά μας. Όταν τον γνώρισα ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά. Τον αγάπησα και έκαναν συνειδητά οικογένεια», ανέφερε αρχικά.

«Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου», εξομολογήθηκε και συνέχισε «Σε αυτό το κομβικό σημείο που άφησε την Μύκονο, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει όταν τα λεφτά έφυγαν δια μαγείας».

«Είπε ότι είναι ευθυνόφοβος και δεν μπορεί τα βάρη της οικογένειας», είπε, «Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά πριν κάνουν οικογένεια».

«Αυτό που με πείραξε είναι ότι μου το είπε την στιγμή που έφυγε από το νησί μου. Δίνω αγώνα με 2 κοριτσάκια μόνη μου. Τότε είχαν αξιοπρέπεια τώρα παρακαλάω», εξομολογήθηκε.

«Έχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά αλλά δεν έχω τέτοια επιθυμία, διότιε πέρασε δια πυρός και σιδήρου το κορμί και η ψυχή μου. Έβαλε δικηγόρο για να μου πάρει την τηλεόραση και το ψυγείο στο σπίτι. Πλήρωσα την επιλογή μου να είμαι μαζί του με το αίμα της καρδιάς μου».

«Έμεινα έγκυος και ήθελε να μείνει σε ξεχωριστό διαμέρισμα. Προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Συνέβησαν περιστατικά που εθελοτυφλούσα».

Μετά την προβολή της συνέντευξη της, την δική του απάντηση έδωσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ήταν κόλαφος - δείτε εδώ.