«Όλα αυτά με έκαναν να της μιλήσω και...» - Η απάντηση του Γρηγόρη Μπιθικώτση για το διαζύγιό του

Μετά τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Ελένης Τσιριγάκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλα αυτά με έκαναν να της μιλήσω και...» - Η απάντηση του Γρηγόρη Μπιθικώτση για το διαζύγιό του

Στις πρώτες τους επίσημες δηλώσεις λίγο καιρό μετά το διαζύγιό τους προχώρησαν το πρωί της Τρίτης 13/12 ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγάκη μέσα από το Happy Day του ALPHA. Η δεύτερη μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής και λίγο αργότερα ο τραγουδιστής έδωσε την δική του απάντηση μέσα από ένα φωνητικό μήνυμα.

«Μπήκα στη σχέση με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση δίνοντας λευκή επιταγή και στα οικονομικά μας. Όταν τον γνώρισα ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά. Τον αγάπησα και έκαναν συνειδητά οικογένεια. Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου. Σε αυτό το κομβικό σημείο που άφησε την Μύκονο, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει όταν τα λεφτά έφυγαν δια μαγείας. Είπε ότι είναι ευθυνόφοβος και δεν μπορεί τα βάρη της οικογένειας. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά πριν κάνουν οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Τσιριγάκη (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της).

Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Μπιθικώτση για το διαζύγιό του

Αμέσως μετά, ο τραγουδιστής απάντησε:

«Με την Ελένη έχουμε εδώ και 2 μήνες υπογράψει συναινετικό διαζύγιο. Θέλω να σας πω ότι αισθάνομαι πικρία! Καταλαβαίνω ότι είναι πληγωμένη και απογοητευμένη, αλλά είμαι κ εγώ, μιας και ζήσαμε 3.5 χρόνια μαζί και δημιουργήσαμε μια υπέροχη οικογένεια! Ήταν βράχος δίπλα μου, όπως όμως ήμουν κι εγώ!

Τον τελευταίο χρόνο υπήρξε απόσταση και μέναμε χωριστά αλλά εγω ευθυνόμουν! Μαζί με την απόσταση κι άλλα προβλήματα που είχαμε ως ζευγάρι, με έκανε να μιλήσω και να της πω πως αισθάνομαι!

Τα λάθη μου είναι πολλά και χρειάζομαι χρόνο να τα αντιληφθώ και να τα εξηγήσω! Δεν νιώθω περήφανος για το πως τελείωσε η σχέση και θα αναγκαστώ δυστυχώς να έχω απόσταση από το παιδί μου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο).

Η Ελένη είναι καλόψυχος άνθρωπος και εξαιρετική μητέρα... Είναι δύσκολος ο χρόνος και ελπίζω να λειτουργήσει ως γιατρός για εμένα και την πρώην γυναικά μου. Δεν διστάζω να τσαλακωθώ ούτε να παραδεχθώ τα λάθη μου. Οφείλουμε ως σταθούμε όμως πάνω από όλα ως γονείς απέναντι στη κόρη μας», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.