«Ένιωσα ότι βλέπω τον Γιάννη...» - Πολύ δύσκολα τα φετινά Χριστούγεννα για την Δέσποινα Μοιραράκη

Σπαράζουν τα λόγια της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ένιωσα ότι βλέπω τον Γιάννη...» - Πολύ δύσκολα τα φετινά Χριστούγεννα για την Δέσποινα Μοιραράκη

Πολύ δύσκολα περνάει φέτος τα Χριστούγεννα η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς θα περάσει τις πρώτες γιορτές των Χριστουγέννων χωρίς τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη. Ο Ναύαρχος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο από την αρχή της πανδημίας (δείτε σπαρακτικές φωτογραφίες από την κηδεία).

«Η περιπέτεια ξεκίνησε και σιγά σιγά εξελισσόταν σε έναν Γολγοθά. Η νόσος προχωρούσε, κάναμε θεραπείες, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, άρχισε να χάνει κιλά, αλλά για εμάς το μεγάλο δώρο εκείνη τη στιγμή ήταν ότι ήρθε στην Ελλάδα ο κορωνοϊός και άρχισε η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτό μας βοήθησε υπερβολικά, καθώς δεν κυκλοφορούσαμε και δεν μπορούσε κανείς να τον δει από κοντά», είχε εξομολογηθεί σχετικά η Βασίλισσα των χαλιών για την δύσκολη περιπέτεια του.

Σπαράζουν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη

Σήμερα, περίπου 6 μήνες μετά το θάνατο του Γιάννη Κοντούλη, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν μπορεί να ξεχάσει τον σύζυγό της, τον άντρα που αγάπησε περισσότερο από τον καθένα. Σε κάθε της συνέντευξη μιλάει για το πόσο τον αγάπησε και την αγάπησε και πόσο πολύ της λείπει.

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Ρέμο και το γεγονός πως της ήρθε στο μυαλό ο σύζυγός της

«Είμαι πολύ συγκινημένη απόψε, που είναι κοντά μου πολλοί φίλοι. Φίλοι καρδιάς. Συγκινήθηκα με τον Αντώνη Ρέμο, ήταν πολύ δικός μας άνθρωπος με τον άντρα μου. Με συγκίνησε που ήρθε εδώ απόψε να με στηρίξει με την παρουσία του. Με συγκίνησε γιατί ένιωσα ότι βλέπω τον Γιάννη. Τον αγαπούσαμε τόσο πολύ. Ήμασταν πολύ συνδεδεμένοι με τον Αντώνη, το τραγούδι του γάμου μας είναι δικό του» είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Ο Αντώνης Ρέμος προσπάθησε με τον δικό του τρόπο να με παρηγορήσει. Όσο γίνεται, γιατί τα λόγια είναι λόγια… Σημασία έχει ότι εγώ βιώνω αυτή την τεράστια απώλεια και την τεράστια θλίψη. Έρχονται και γιορτές... Αν ήταν άλλες εποχές, αν ήταν ο άντρας μου, όλα αυτά θα ήταν πολύ διαφορετικά για μένα και την οικογένειά μου...» κατέληξε.