Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης - Τι συμβαίνει με την υγεία του ηθοποιού

Τελευταίες εξελίξεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την αποφυλάκιση του μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι του μαζί με την Ελπίδα Νίνου (δείτε εδώ όσα αναφέρονται για την άσχημη οικονομική κατάσταση του ηθοποιού) όμως η κατάσταση της υγείας του παραμένει επιβαρυμένη.

Μάλιστα, όσοι παρακολουθούν την άφιξη του ηθοποιού στο δικαστήριο κατά καιρούς τον βλέπουν πάντα με μάσκα, προστατευόμενος από το κορωνοϊό ενώ παράλληλα σε πολλούς έκανε εντύπωση το γεγονός, πως κούτσαινε κάτι, στο οποίο έδωσε απάντηση ο δικηγόρος του ηθοποιού.

«Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που έχει και κάποιοι έλεγαν πως το λέγαμε προσχηματικά. Δεν μπορείς να ανεβάσεις τους δείκτες του σακχάρου σε τέτοια επίπεδα που να χρειάζεσαι να κάνεις ενέσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορείς να αλλοιώσεις τις εξετάσεις που κάνει ένας μικροβιολόγος.

Μια εκδήλωση αυτής της ασθένειας είναι πως έχει μια μικρή παράλυση στο ένα του πόδι. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει και στο άλλο. Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όσοι δυστυχώς από τους συνανθρώπους μας έχουν πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, όλα τα αγγεία του ανθρώπινου οργανισμού αλλοιώνονται», είχε πει ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

Και ενώ οι καταθέσεις σε βάρος του Φιλιππίδη συνεχίζονται, μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τρίτη 13/12 έγινε μια ακόμη δυσάρεστη είδηση γνωστή σχετικά με την υγεία του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, παρά την προσοχή, που έχει επιδείξει ο Φιλιππίδης κόλλησε κορωνοϊό και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, τα συμπτώματα είναι πολύ βαριά, ψάχνοντας νοσοκομείο για να νοσηλευτεί.

Φιλιππίδης