«Φτάσαμε σε ένα σημείο να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αιμιλιάνο Μάρκου για τον χωρισμό του με την Μαριαγάπη Ξυπολιά

«Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Φτάσαμε σε ένα σημείο να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αιμιλιάνο Μάρκου για τον χωρισμό του με την Μαριαγάπη Ξυπολιά

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 13/12 ο Αιμιλιάνο Μάρκου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM. Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και στον χωρισμό του από την Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Μάλιστα, το τέλος της σχέσης τους είχε γίνει γνωστό μέσα από την συγκεκριμένη εκπομπή πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα από την Φαίη Σκορδά.

Ο χωρισμός με την Μαριαγάπη, η αφορμή και η αιτία...

«Τα παιδιά χωρίσανε πως να το πούμε. Γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι, ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι, συνέχισαν και μετά μαζί με κοινή ζωή. Ήταν πολύ υποστηρικτικός ο ένας με τον άλλον», είχε πει η ίδια (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγες μέρες αργότερα, το επιβεβαίωσε και η Μαριαγάπη, μέσα από μια τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτήν την περίοδο. Γενικά έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η απόσταση έπαιξε σίγουρα πολύ ρόλο. Όταν είχα φύγει για την Κίνα μισό χρόνο, είχαμε περάσει διάφορες φάσεις, αλλά το δουλέψαμε. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα εγώ δεν ήθελα να καταλήξει έτσι. Όλα για καλό πιστεύω ότι γίνονται.

Μια σχέση από απόσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη. Θέλει θέληση κι από τους δύο. Την είχαμε τη θέληση για πολύ καιρό, αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να κουραζόμαστε κι οι δύο. Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, γίνεται λίγο χειρότερο αν δεν υπάρχει ίδια προσπάθεια κι από τα δύο άτομα. Οπότε καταλαβαίνεις πως σιγά σιγά διαλύεται αυτό. Θέλουμε διαφορετικά πράγματα κι από τη δουλειά μας κι από τα προσωπικά μας. Οπότε αυτό κάνει clash κι έπαιξε ρόλο και το timing κι η πίεση που φάγαμε από τη δημοσιότητα, όταν βγήκαμε από το GNTM. Ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Δεν είναι κάτι απλό να τον διαγράψεις. Δεν βρίσκω νόημα να διαγράφω φωτογραφίες. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω, όταν το νιώσω», είχε αποκαλύψει το νεαρό μοντέλο (δείτε εδώ το βίντεο).

Με την σειρά του, λοιπόν, ο Αιμιλιάνο είπε: «Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές όσον αφορά στο κομμάτι της δουλειάς, γιατί ήμασταν δύο χρόνια μαζί, αλλά στην πραγματικότητα ήμασταν τον ένα χρόνο μαζί. Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο χώρια και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όση επαφή και να υπήρχε, χανόταν λίγο η φλόγα. Φτάσαμε σε ένα σημείο να πάρουμε λίγο χρόνο ο καθένας χωριστά.

Ήταν πάρα πολύ ώριμο έτσι όπως έγινε, είμαστε πολύ καλά, υπάρχει επικοινωνία αλλά δεν είμαστε μαζί», αποκάλυψε ο Αιμιλιάνο Μάρκου και συνέχισε: «Οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Τελευταία στιγμή φτιάχνω βαλίτσα και φεύγω, δεν προλαβαίνω προειδοποιήσω ούτε την μάνατζερ μου. Δεν μπορώ να οργανώνω κάτι γιατί δεν γνωρίσω το πρόγραμμά μου. Αλλά δεν πειράζει, ας δουλέψουμε τώρα που είμαστε μικροί για να μπορώ αργότερα να κάνω ότι θέλω».