Ηχηρή απουσία από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Η ανακοίνωσή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηχηρή απουσία από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Η ανακοίνωσή της

Με μια ηχηρή απουσία ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA σήμερα 13/12 το μεσημέρι, με την παρουσιάστρια φυσικά να σπεύδει να αποκαλύπτει στην έναρξη τον λόγο που δεν είναι μαζί τους η συνεργάτιδα της εκπομπής.

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικές μέρες εκτός εκπομπής βρισκόταν και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου καθώς είχε κολλήσει ίωση με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο σπίτι της μέχρι να αναρρώσει, ωστόσο χθες επέστρεψε κανονικά στο πόστο της.

«Καλωσήρθατε. Καλησπέρα παιδάκια μου! Για να δω... Άπαντες εδώ, δόξα το Θεό όλοι καλά είμαστε. Και μη νομίζετε ότι δεν ξέρω ότι στα περισσότερα σπίτια που μας βλέπετε, κάποια ψιλοκρουσματάκια τα έχετε. Δεν περίμενα ότι θα γονάτιζες κι εσύ, σε είχα για δυνατό κορίτσι... Πίστευα ότι εμείς οι μάνες με έναν τρόπο κάπως σα να έχουμε μέσα μας και λίγα παραπάνω αντισώματα... Έχω τέσσερα παιδιά, αν κάθε φορά που αρρωσταίνει ένα θα αρρώσταινα θα έπρεπε να λείπω πολλές μέρες μέσα στο χρόνο», είπε χαρακτηριστικά στην Ελιάνα η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ το βίντεο).

Εκτός Ελένης η Νάνσυ Νικολαϊδου

Πάνω λοιπόν που υποδέχτηκε ξανά την δημοσιογράφο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η Νάνσυ Νικολαΐδου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και δεν θα βρίσκεται σήμερα στην παρέα τους.

«Να πούμε περαστικά στη Νάνσυ γιατί είναι η επόμενη που έφυγε από την παρέα μας. Να ξέρετε όποιος βλέπετε και φεύγει από τα παιδιά του έχει αρρωστήσει. Ο μόνος που κρατάει εδώ κολώνα θα είναι μάλλον ο Δημήτρης που δεν έχει παιδί να τον κολλήσει. Πραγματικά μας κολλάνε τα παιδιά.

Ο Θοδωρής είναι καλά, μην τον βλέπετε που λείπει. Έχει διπλή προβολή ταινιών. Που να ξέραμε ότι θα αρρωστήσει η Νάνσυ…Πάντως τους χειροκροτώ και τους λέω χίλια μπράβο γιατί είναι δυνατοί οργανισμοί τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Περνάνε από όλα τα πλατό στη σειρά. Σε όλες τις εκπομπές έχουν κρούσματα γρίπης, ιώσεων κλπ», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.