Δεν έμεινε παιδί του που να μην τραγουδάει - Φωνάρα και η 3η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου

Και τρομερή ομοιότητα μεταξύ τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Πλούταρχος χαράζει όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ επιτυχημένη καριέρα με τα τραγούδια του να γίνονται γνωστά από την κυκλοφορία τους και τις πίστες, στις οποίες εμφανίζεται να σφύζουν από κόσμο.

Ο λαϊκός τραγουδιστής παράλληλα με την καριέρα του όμως φρόντισε να δημιουργήσει και μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια, η οποία από ότι φαίνεται αποτελείται από τραγουδιστές.

Δε μιλάμε για τον Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος κατάφερε πολύ σύντομα να δημιουργήσει τη δική του πορεία στο τραγούδι με τα πρώτα του hits, αλλά για τη Μαρία Κακοσαίου και την ανερχόμενη Ελεονώρα, που τραγουδάνε μαζί με τον μπαμπά τους και μαγεύουν (δείτε εδώ όλη την οικογένεια μαζί).

«Κι εγώ και η σύντροφός μου Μαρία έχουμε αποφασίσει να ζούμε χωρίς πολλά φώτα, όταν δε χρειάζονται. Όλοι μαθαίνουμε στην πορεία πώς να είμαστε γονείς. Αυτό που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα παιδιά μας είναι να είμαστε πιο σοφοί. Μας διδάσκουν πάρα πολλά πράγματα οι καταστάσεις και η οικογένεια γενικώς.

Είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε πριν! Και εγώ και η σύντροφός μου κάνουμε πράγματα για τα παιδιά, μιλάμε συνέχεια, είμαστε σε επαφή. Δεν είμαστε χαμένοι μέσα σε ένα σπίτι, αυτό που πιστεύω κάνει κάθε ελληνική οικογένεια. Ό,τι κάνουν να είναι δική τους επιλογή. Να μην τους επιβάλλουν πράγματα.

Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για μένα το να βλέπω τον γιο μου να ξεκινάει μια καριέρα. Εύχομαι να αγαπήσει και να σεβαστεί τον κόσμο, και να δουλέψει πάνω σε αυτό που έχει επιλέξει να κάνει με σώμα και ψυχή. Τον αγαπώ πάρα πολύ και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος για την οικογένεια του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μας συστήνει τις κόρες του