«Εγώ δίδαξα» - ''Κόκκαλο'' όλοι με την αποκάλυψη του Λιανού για τις ερωτικές στιγμές στο Fame story

Όταν έκλειναν οι κάμερες...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγώ δίδαξα»  - ''Κόκκαλο'' όλοι με την αποκάλυψη του Λιανού για τις ερωτικές στιγμές στο  Fame story

Μια ιδιαίτερη και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός στον Fipster μέσα από την οποία ακούσαμε δηλώσεις, που μέχρι σήμερα δεν είχε ξανά κάνει ο παρουσιαστής - τραγουδιστής (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το all star).

Λίγο χρόνια πίσω είδαμε πως πήγε, ο Λιανός καθώς το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame story, εκεί που συνέβαιναν τότε πράγματα, που δεν τα είχε αντιληφθεί το τηλεοπτικό κοινό. Το Breakfast at star παρακολούθησε τη συνέντευξη και μάλιστα την Τρίτη 13/12 μέσα από τη στήλη ''Mαίρη the show'' σχολίασε αυτό το κομμάτι, που έκανε περισσότερη εντύπωση.

«Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ. Εγώ δίδαξα» αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιανός και προσθέτει: «Θυμάμαι να ξυπνάω την επόμενη μέρα και βγαίνοντας, επειδή ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς, δεν ήταν το κλασικό καλημέρα. Ήταν το… συγχαρητήρια (δείτε εδώ πως είναι σήμερα η Μάρω Λύτρα από το παιχνίδι).

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για το Fame strory 3

Ήταν ένα πιο ελεύθερο Fame Story. 6-7 έκλειναν οι κάμερες, υποτίθεται μπορούσες να κάνεις ό,τι ήθελες. Και πολύς κόσμος έκανε 6-7 ό,τι ήθελε. Απλώς υπήρχαν και κάποιοι συμπαίκτες που δεν τους ένοιαζε το ωράριο. Τώρα μου ήρθε, τώρα το κάνω. Κουβερτούλα από πάνω… δεν έπαιξαν αυτά ποτέ βέβαια», είπε ο Γιώργος Λιανός.