Τίτλοι τέλους μετά από 2 χρόνια σχέσης - Χώρισε η Μέγκι Ντρίο

Τι συνέβη με το μοντέλο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μέγκι Ντρίο είναι ένα από τα πολλά κορίτσια, που έχουμε γνωρίσει από τη συμμετοχή τους στο GNTM του Star, ενώ στη συνέχεια λόγω του εκρηκτικούς της χαρακτήρα ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της σε πάνελ εκπομπής.

Το μοντέλο ακόμα και σήμερα απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και πιο συγκεκριμένα τελευταία ανέφερε, πως ήταν καλά στα προσωπικά της μέσα από τη σχέση της με τον Γιάννη Παππα, ο τη στήριζε τόσο στα επαγγελματικά της ταξίδια όσο και στις δυσκολίες που κατά καιρό πέρασε, με κυριότερη το χαμό της μητέρας της.

«Μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι ωραίοι, αλλά έχουν τύπο και είναι δυνατοί χαρακτήρες. Τον σύντροφό μου τον λένε Γιάννη. Δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία. Δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου το αντικείμενο. Εγώ έχω μια ιστορία πονεμένη. Ήμουν τέσσερα χρόνια μόνη μου, γιατί είχα χωρίσει και με είχαν κερατώσει.

Οπότε ήμουν πολύ πιο επιφυλακτική. Με διεκδίκησε πάρα πολύ. Ξύπναγε πολύ πρωί, μου έφτιαχνε πρωινό, μου έφερνε τριαντάφυλλα. Είχα πολύ καιρό να νιώσω γυναίκα. Δεν είμαι λάτρης του γάμου. Θέλω παιδιά. Και οι δύο έχουμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Είναι μακριά και για τους δυο. Εγώ είμαι 27 και αυτός 30. Οπότε και οι δυο θέλουμε να χτίσουμε ένα μέλλον», είχε πει μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.

Οι κοινές φωτογραφίες άρχιζαν να διαρρέουν μέχρι που έγινε γνωστό, πως το ζευγάρι για δικούς του λόγους δε μπορεί να συνεχίσει μαζί, επιβεβαιώνοντας πια τις φήμες, που κυκλοφορούσαν περί χωρισμού.

Εξέλιξη με την προσωπική ζωή της Μέγκι Ντριο

Το ίδιο το μοντέλο δεν έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά, αλλά οι τίτλοι τέλους, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες που κυκλοφορούν έχουν πέσει μετά από 2 χρόνια κοινής ζωής.

Ερωτευμένη η Μέγκι Ντριο