«Βρε δεινόσαυρε Γιώργο...» - Το σχόλιο του Λιάγκα προκάλεσε τις αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά

Γιατί τον αποκάλεσε έτσι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βρε δεινόσαυρε Γιώργο...» - Το σχόλιο του Λιάγκα προκάλεσε τις αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά

Το all star survivor του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, αφού βρισκόμαστε ένα μήνα από την έναρξη του πιο ανταγωνιστικού κύκλου, που έχουμε δει για το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Λιανού για τους παίκτες).

Έτσι λοιπόν, όλα τα πάνελ και οι εκπομπές σχολιάζουν τον νέο αυτό κύκλο, που θα έρθει με τον Γιώργο Λιάγκα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 να αποκαλύπτει την Τρίτη 13/12 σύμφωνα με δικό του ρεπορτάζ, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε θα είναι στο παιχνίδι (δείτε εδώ την νέα του σχέση).

Στη συνέχεια της ημέρας, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ απάντησε σε όσα άκουσε και διαφώνησε έντονα στον όρο, που έθεσε ο Λιάγκας, λέγοντας πως μόνο με ένα υπέρογκο ποσό θα βλέπαμε τον Ντάνο στο all star.

Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά στον Γιώργο Λιάγκα

«Βρε δεινόσαυρε, Γιώργο, μην τα λέτε αυτά παιδιά, τα λεφτά δεν τα αγοράζουν όλα, μην τα λέτε αυτά. Αγοράζουν αρκετά, η αλήθεια είναι, αλλά μην τα λέμε έτσι, ότι τα λεφτά αγοράζουν τα πάντα, γιατί μετά… μπούρδα. Δεν τα κάνουμε όλα για τα λεφτά. Όχι; Όχι παιδιά, μην τα ισοπεδώνετε ή μην τα βάζετε σε βαλίτσα, διαλέξτε τι θα τα κάνετε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Για την ώρα πάντως οι επικρατέστεροι παίκτες για γυναίκες και άντρες είναι οι ακόλουθοι: