Την περίμεναν να κάνει τα ψώνια της για να περάσει από τον έλεγχο - Το άγνωστο περιστατικό με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο αεροδρόμιο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι της ΕΡΤ, Στούντιο 4, πολλές φορές προχωρά σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή πίσω από τις κάμερες και τα φώτα, όπως έκανε και τις προάλλες για το διαζύγιό της με τον Νάσο Γαλακτερό.

Την Τρίτη 13/12, όμως, μίλησε για ένα άγνωστο περιστατικό που βίωσε πρόσφατα στο αεροδρόμιο, το οποίο την "τάραξε". Σχετίζεται με τον έλεγχο για τον κορωνοϊό που καλούνται να περάσουν οι Έλληνες πολίτες και όχι μόνο για να ταξιδέψουν σε μία άλλη πόλη και χώρα του εξωτερικού.

Το άγνωστο περιστατικό με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο αεροδρόμιο

Δεν αφορά, όμως, κάποια περίεργη συμπεριφορά των εργαζομένων του αεροδρομίου απέναντί της, αλλά έχει να κάνει με το γεγονός πως διασπάται η προσοχή της παρουσιάστριας πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να φέρνει τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση.

«Ξέρεις τι; Θέλω να δω ένα μέιλ κι αντί να δω το μέιλ… σου το ‘χω πει; Την άλλη φορά με το εμβόλιο που μου λένε δείξτε μου τον ΑΜΚΑ. Και εκεί που ψάχνω στα μέιλ μου τον ΑΜΚΑ, βλέπω κάτι προσφορές από ένα μαγαζί και μπαίνω στο μαγαζί και κοιτάω τα φουστάνια. Κι ο άλλος περίμενε», περιέγραψε αρχικά και συμπλήρωσε: «Και μετά λέω καλέ τι κάνω; Ο άλλος περιμένει τον ΑΜΚΑ. Μετά από 5 λεπτά, αφού ψώνισα».

«Αφού λέμε καλέ τι κάνω; πάλι καλά», σχολίασε τότε με χιούμορ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.