Δανάη Μιχαλάκη: Καλύπτει μέρος των δικαστικών εξόδων της 20χρονης από την Ηλιούπολη - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Μαζί της και πολλοί συνάδελφοί της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την ώρα που η υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό παραμένει ανοιχτή (άνοιξε ξανά το μαγαζί του 53χρονου βιαστή), επέστρεψε στο προσκήνιο και εκείνη της 20χρονης πλέον από την Ηλιούπολη, η οποία πέρυσι σώθηκε χάρη σε μία σερβιτόρα από το κύκλωμα trafficking στο οποίο την είχε μπλέξει ο ίδιος ο πατέρας της.

Ο λόγος; Σε λίγο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δίκη, ώστε να μπει ένα τέλος στο δράμα της άτυχης κοπέλας, όμως η ίδια δεν μπορεί να καλύψει μόνη της τα δικαστικά έξοδα και γι' αυτό έχει οργανωθεί μία εκστρατεία μέσω διαδικτύου για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό.

Η Δανάη Μιχαλάκη καλύπτει μέρος των δικαστικών εξόδων της 20χρονης από την Ηλιούπολη

Η Δανάη Μιχαλάκη, λοιπόν, η οποία παραμένει πολύ ενεργή όσον αφορά αυτού του είδους της καταστάσεις οι οποίες "κλονίζουν" την ελληνική κοινωνία, αποφάσισε να βοηθήσει αυτή την ενέργεια μαζί με πολλούς συναδέλφους της και να καλύψει τα δικαστικά έξοδα του κοριτσιού. Η ίδια το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία όλο νόημα.

«Βοηθάμε να μαζευτεί το ποσό για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της Ε». ”Αν χρειαστείς βοήθεια έλα σε εμένα”. Η Ε είναι ένα κορίτσι 20 ετών που ένα χρόνο πριν κατάφερε να διασωθεί από κύκλωμα trafficking με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας στην Ηλιούπολη. Η δίκη για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον αστυνομικό, στον πατέρα της και άλλα δυο άτομα ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα. Τα δικαστικά έξοδα είναι υπέρογκα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στο πλευρό της Δανάης Μιχαλάκη, φυσικά, βρίσκονται η Κατερίνα Διδασκάλου, η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Ελένη Καρακάση, ο Κωστής Σαββιδάκης, η Δανάη Λουκάκη και πολλοί ακόμη οι οποίοι δεν παρουσιάζονται στην φωτογραφία.

Δανάη Μιχαλάκη για την υπόθεση στην Ηλιούπολη
Instagram / Δανάη Μιχαλάκη