Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Με έχουν επισκεφθεί φαντάσματα» - Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Απίστευτο!

«Με έχουν επισκεφθεί φαντάσματα» - Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά
News 13.12.2022 20:00
Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλοί μπορεί να πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος για παράδειγμα, ο οποίος επηρεάστηκε από μία ιστορία που του αφηγήθηκαν οι γονείς μίας από τις πρώην του και έκτοτε θεωρεί πως αυτά τα όντα είναι ανάμεσά μας.

«Εγώ πιστεύω σε εξωγήινους. Μια πρώην σχέση μου, τα είχα με μια κοπέλα από την Τσεχία τότε, κάποια στιγμή έτσι όπως περπάταγαν στον δρόμο, ήρθε πάρα πολύ κοντά τους κάτι πολύ ανεξήγητο. Τώρα, να μου λένε ψέματα ο πατέρας και η μητέρα της που είναι σοβαροί άνθρωποι, δε νομίζω», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που πιστεύει στα φαντάσματα

Υπάρχουν, όμως, και μερικοί οι οποίοι πιστεύουν στα φαντάσματα και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος απάντησε για το συγκεκριμένο ζήτημα στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Τρίτης 13/12.

Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη, τον οποίο τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε στην τηλεόραση μέσα από το The Voice και ο οποίος πολύ πρόσφατα έκανε γνωστό τον χωρισμό του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, λοιπόν, για το αν έχει φτάσει ποτέ στο σημείο να συμπεριφέρεται όπως ο παιδικός ήρωας "Σκρουτζ", είπε: «Με έχουν επισκεφθεί φαντάσματα», τα οποία, όπως επισήμανε, του έλεγαν: «Άλλαξε, άλλαξε, άλλαξε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Eίπε μια πρόταση και εξαφανίστηκε - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού όταν ρωτήθηκε για τον Πάνο Μουζουράκη

H γυναίκα που φαίνεται πως μπήκε ανάμεσα σε Αργυρό και Μουζουράκη - Έκοψαν το "καλημέρα" για τα μάτια της

Share