Madwalk 2022: Η Μπεκατώρου τραγουδούσε και η Χριστοπούλου περπατούσε - Το δίδυμο που κανείς δεν ήξερε ότι ήθελε να δει μαζί

Αποκλειστικό Βίντεο από την πασαρέλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Madwalk 2022: Η Μπεκατώρου τραγουδούσε και η Χριστοπούλου περπατούσε - Το δίδυμο που κανείς δεν ήξερε ότι ήθελε να δει μαζί

Το Madwalk 2022 μόλις ξεκίνησαν και αφού οι πρώτοι διάσημοι πέρασαν από το κόκκινο χαλί (δείτε εδώ τις εμφανίσεις τους), ανέβηκε στη σκηνή για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της βραδιάς η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία θα παρουσιάζει τους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές.

«Madwalk 2022 Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο fashion music project. 12 χρόνια Madwalk με έντονες στιγμές γεμάτες μόδα και μουσική», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Οι σχεδιαστές που συμμετέχουν φέτος είναι: Atelier Loukia, Celia Kritharioti, Dante, Lena Katsanidou, Maison Faliakos, Nadia Rapti, Parthenis, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos Brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, answear.gr, Jack & Jones, MOUTAKI, Pandora, Pink Woman, Rich Girl Boudoir.

Στη σκηνή θα τραγουδήσουν οι: Alcatrash, Danae Livieratou, Dat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα, Μαρία Μπεκατώρου, Τάνια Μπρεάζου Special Acts: Κωνσταντίνος Αργυρός, ΤΑΜΤΑ ενώ το grand finale θα γίνει από τη μοναδική Άννα Βίσση.

Η εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου και η πασαρέλα της Έλενας Χριστοπούλου

Αφού, λοιπόν, το εντυπωσιακό μοντέλο είπε τα πρώτα του λόγια, το σόου ξεκίνησε για τα καλά και πρώτη ανέβηκε για να τραγουδήσει η Μαρία Μπεκατώρου. Η ίδια έχει βρεθεί ξανά στη σκηνή για το Just The 2 of Us στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά δοκιμάζεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Την ώρα που εκείνη τραγουδούσε, λοιπόν, από κάτω περπατούσε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αν και χαρακτηρίζεται ως μάνατζερ μοντέλων, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να μπει στον ρόλο των κοριτσιών που προσπαθεί να βοηθήσει και να ενισχύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Και οι δύο είναι πολύ εντυπωσιακές. Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε πασαρέλα φορώντας δημιουργίες της Λένας Κατσανίδου.