Madwalk 2022: Με μίνι φόρεμα γεμάτο στρας - Η Δανάη Λιβιεράτου τραγούδησε στη σκηνή και αποθεώθηκε

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Madwalk 2022: Με μίνι φόρεμα γεμάτο στρας - Η Δανάη Λιβιεράτου τραγούδησε στη σκηνή και αποθεώθηκε

Το Madwalk αποτελεί ένα σόου που, πέρα από το γεγονός ότι παντρεύει την μόδα με την μουσική, συνήθως αποτελείται από πολλές εκπλήξεις. Αυτό σημαίνει πως κάθε πασαρέλα ανά τα χρόνια έχουν δει να τραγουδούν και να περπατούν στη σκηνή άνθρωποι που μπορεί να μην έχουν σχέση με την μουσική και την μόδα ή να κάνουν τα πρώτα τους βήματα εκεί.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και φέτος, με την Δανάη Λιβιεράτου, την κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, η οποία τραγούδησε ένα ξένο τραγούδι, ντυμένη με ένα μίνι "καυτό" φόρεμα, γεμάτο στρας και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η ίδια είχε δείξει την κλήση της προς την μουσική και, μάλιστα, είχε αποσπάσει και ένα σχόλιο από τον Χρήστο Μάστορα αρκετό καιρό πριν, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της.

«Θα δείτε μια πάρα πολύ ωραία εμφάνιση που έχω ετοιμάσει με την Σήλια Κριθαριώτη και το σόου της. Είναι η πρώτη φορά που θα με δείτε στη σκηνή με κοινό και είναι ένα μεγάλο event», είχε αναφέρει, μάλιστα, σε συνέντευξή της λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της.

Και συνέχισε: «Θα έρθουν δικοί μου άνθρωποι, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, το αγόρι μου. Ο στόχος μου είναι να αφήσω την Ελλάδα και να πάω στο εξωτερικό».

Η εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου στο Madwalk 2022

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Δανάη Λιβιεράτου πέρασε το καλοκαίρι της στο πιο γνωστό νησί της Ελλάδας, την Μύκονο. Όμως, δεν ήταν μόνη της και ούτε ήταν μαζί της οι γονείς της. Αντιθέτως, πέρασε τον χρόνο της μαζί με το αγόρι της τον Pablo Miller, ο οποίος είναι μουσικός.

Πέρα, λοιπόν, από το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά πως έχει και από που έχει πάρει τα γονίδια, αποφάσισε να μας δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες στιγμές της στο νησί, μαζί με την πιο ρομαντική φωτογραφία που θα μπορούσε να τραβήξει κανείς με τον σύντροφό του.

Στην πρώτη φωτογραφία είναι μόνη της καθιστή, φορώντας ένα μπεζ σατέν φόρεμα, ενώ στη δεύτερη ζωντανεύει κάθε ταινία αγάπης που έχουμε δει, αφού ο Pablo την σηκώνει ψηλά και οι δυο τους κοιτάζονται γεμάτοι πάθος, μπροστά από τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος πάνω από την γαλάζια θάλασσα.

«Ελλάδα και εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά η 20χρονη.

Δανάη Λιβιεράτου

Δανάη Λιβιεράτου - σχέση