Νυχτοπερπατήματα για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Τον κρατούσε από το χέρι περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας

Αποκλειστικό βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Αυτό το διάστημα διανύουν την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους, καθώς περιμένουν να γίνουν πολύ σύντομα γονείς στο πρώτο τους παιδάκι και έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες γι' αυτό, αφού στο σπίτι τους στην Αθήνα έχουν φτιάξει ήδη ένα μέρος του δωματίου του μωρού τους, ενώ προχώρησαν και στην υπογραφή συμφώνου συμβίωσης για να μπορεί να αναγνωριστεί απευθείας ο μπέμπης τους από τον πατέρα του.

Παρόλα αυτά, έχουν αποφασίσει πως θα συνεχίσουν την ζωή τους κανονικά και αυτό σημαίνει πως δεν θα μείνουν κλεισμένοι σπίτι περιμένοντας το παιδί τους, αλλά αντιθέτως βγαίνουν όσο μπορούν για να απολαύσουν λίγες ρομαντικές στιγμές οι δυο τους πριν γίνουν τρεις και ο μικρός κλέψει όλη την προσοχή της μητέρας του από τον μπαμπά του.

Τα νυχτοπερπατήματα της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, που βρίσκονται στην Αθήνα, αποφάσισαν να να τις εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μιας που είναι η περίοδος των Χριστουγέννων και έτσι το βράδυ της Τρίτη 13/12 ο φωτογραφικός φακός του youweekly τους εντόπισε να περπατούν χέρι χέρι στην Ερμού, με την influencer να φορά ένα μακρύ μαύρο παλτό, ψηλέ μαύρες μπότες με τακούνι, έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά σε κότσο.

Πώς θα ονομάσουν το μωρό τους

Η εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας (12/12), ασχολήθηκε με το θέμα του συμφώνου συμβίωσης της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με σύσσωμη την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου να στέλνει τις ευχές της στον πρώην συνεργάτη τους (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους).

Επί τη ευκαιρία λοιπόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μια μικρή αποκάλυψη για το όνομα που έχουν σκοπό να δώσουν στον γιό τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Το όνομα που θα δώσουν στο παιδί, είναι κάτι που θα διαλέξουν και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενώ από τη μεριά της, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως αν έκανε εκείνη παιδί και ήταν κορίτσι, θα το έβγαζε Φιλίππα.