Νίκος Χαρδαλιάς - Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Τα έσπασε στα μπουζούκια με την σύζυγό του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μπορεί να έχει ένα σοβαρό προφίλ ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ωστόσο διαθέτει και μία άλλη πλευρά, πιο ήρεμη και ευδιάθετη, η οποία συνήθως προβάλλεται όταν βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του, τα παιδιά του δηλαδή και την σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Η μικρή κόρη του, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έγινε 10 ετών, στις 12/6 συγκεκριμένα, και ο ίδιος δε παρέλειψε να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Δήμητρα Χαρδαλιά είναι κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον δεύτερο γάμο του με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου και ο περήφανος μπαμπάς δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, όπως εκείνο σε κάποιο αγώνα πατινάζ ή όταν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο Υφυπουργός Άμυνας μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για την όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει και στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και αποτελεί βασική του προτεραιότητα.

«10 χρονών σήμερα το Δημητρουλίνι μας! Ευτυχισμένοι γονείς μιας ξεχωριστής κόρης! Χρόνια πολλά καρδιά μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του καμαρώνοντας την κόρη του να μεγαλώνει.

Ανάρτηση Χαρδαλιά

Η νυχτερινή έξοδος του Νίκου Χαρδαλιά και της συζύγου του στα μπουζούκια

Βέβαια, υπάρχει και μία ακόμη πλευρά του, την οποία βλέπουμε επίσης σπάνια. Είναι αυτή της διασκέδασης. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly ωστόσο τον εντόπισε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος, αυτό το Σαββατοκύριακο και, φυσικά, μαζί του ήταν και η γυναίκα του, αλλά και η παρέα τους.

Εκείνη φορούσε ένα στενό, μαύρο δερμάτινο παντελόνι, με ζώνη, το οποίο συνδύασε με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι και έντονο μακιγιάζ, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα. Εκείνος, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα σκούρο τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και από πάνω ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, ενώ στα χέρια του κρατούσε το ποτό του.

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγος

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγος έξοδος