«Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου...» - Η εξομολόγηση της Μαριέττας Χρουσαλά για τον Λέων Πατίτσα

Οι πρώτες δηλώσεις για το MadWalk

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου...» - Η εξομολόγηση της Μαριέττας Χρουσαλά για τον Λέων Πατίτσα

Το βράδυ της Τρίτης 13/12 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Madwalk 2022 by Serkova-The Fashion Music Project για 12η συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο TAE KWON DO. Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Η εμφάνιση της Χρουσαλά και οι δηλώσεις για τα MadWalk

Όπως κάθε χρόνο, το κοινό παρακολούθησε μοναδικές εκπλήξεις, πρωτότυπα acts, λαμπερά catwalks από δημοφιλείς καλλιτέχνες, αλλά και πρωτοποριακές δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και fashion brands.

Λίγο πριν την έναρξη του μοναδικού fashion show, η Μαριέττα Χρουσαλά - όπως και όλοι οι καλλιτέχνες - παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες που είχαν στηθεί έξω από την σκηνή.

Αρχικά μίλησε για τα τηλεοπτικά της βήματα, ενώ ρωτήθηκε και για τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, με τον οποίο πρόσφατα στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

«Υπήρχαν προτάσεις που συζήτησα με τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά δεν ευδοκίμησαν για διαφορετικούς λόγους» ανέφερε αρχικά σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Ενώ όσον αφορά το μέλλον της στην τηλεόραση, αποκάλυψε «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει».

«Ο σύζυγός μου θα έρθει απόψε εδώ. Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου δυναμώνει. Είναι ο καλύτερος μου φίλος», είπε με τα πιο όμορφα λόγια για τον Λέων Πατίτσα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της).

Αποκλειστικά βίντεο με την εμφάνιση της επί σκηνής

Το youweekly.gr βρέθηκε στα MadWalk και κατέγραψε τις πιο τέλειες στιγμές του show, όπως η έναρξη, με την Μαριέττα Χρουσαλά να αποσπά τα καλύτερα σχόλια, ειδικά για την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

Όταν, λοιπόν, βγήκε στη σκηνή του Madwalk όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της και οι θεατές έμειναν να κοιτούν "θαμπωμένοι" το μοντέλο.

«Madwalk 2022 Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο fashion music project. 12 χρόνια Madwalk με έντονες στιγμές γεμάτες μόδα και μουσική», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.