Τίτλοι τέλους για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Χώρισε μετά από 5 χρόνια γάμου

Το ανακοίνωσε με μία μακροσκελή ανάρτηση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγες ημέρες σαν ''βόμβα'' έπεσε μια είδηση χωρισμός στα ελληνικά μέσα με πασίγνωστο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που μας απασχολούσε μόνο θετικά, να παίρνει οριστικά χωριστούς δρόμους μετά από 5,5 χρόνια σχέσης (δείτε εδώ ποιοι είναι).

Κάτι αντίστοιχο πληροφορηθήκαμε νωρίς το πρωί της Τετάρτης 13/12 για τη ζωή αγαπημένης τραγουδίστριας, που γνωρίσαμε από μουσικό ριάλιτι. Τo Fame story ήταν από τα πρώτα ρίαλιτι μέσα από τα οποία αναδείχθηκαν ταλέντα, που μέχρι και σήμερα κάνουν καριέρα στην ελληνική μουσική βιομηχανία και άλλα έκαναν ένα τεράστιο ''μπαμ'' τα χρόνια εκείνα, που έβγαινε το παιχνίδι στον αέρα.

Ο λόγος για τη Μάρω Λύτρα (δείτε εδώ πως είναι σήμερα), η οποία κατάφερε και έβγαλε πολύ μεγάλες επιτυχίες και φυσικά ήταν αγαπητή στο κοινό, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν τη βλέπουμε στα ελληνικά ύδατα, αφού αποφάσισε να ζήσει στο εξωτερικό και να ασχοληθεί με την ιατρική.

Μάλιστα όσα ξέραμε για τα προσωπικά της ήταν πολύ ευχάριστα, με τη Μάρω να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Τέο Παππάς (δείτε την εδώ να έρχεται σε δύσκολη θέση σε ερώτηση για τον Κώστα Καραφώτη).

Μέσα από μία ανάρτηση, όμως που έκανε η ίδια στο λογαριασμό της στο instagram έγινε γνωστό, πως η Μάρω και ο σύντροφός της αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, μετά από 5 χρόνια κοινής ζωής, κάτι που όπως έγραψε η Μάρω πήρε χρόνο για να αποφασιστεί.

Η Μάρω Λύτρα ανακοίνωσε το διαζύγιό της

«Έχοντας διαβάσει κάποια πρόσφατα άρθρα σε sites, σχετικά με την ζωή και την πορεία μου στην Ελλάδα, τη νέα μου ζωή στον Καναδά και τον γάμο μου, θεώρησα πως ήρθε η στιγμή να πω την αλήθεια μου στους fans μου και στους ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με αγαπούν. Όλα αυτά τα χρόνια στα πάνω μου και στα κάτω μου, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και αυτό δεν έχει αλλάξει.

Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας, γάμου και κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφασίσαμε με τον Theo πως θα ήταν καλό και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έτσι λοιπόν μετά από έναν χρόνο σε διάσταση τον Οκτώβριο εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό μας.

Θα ήθελα να ξέρετε όλοι, εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, πως είμαι καλά εστιάζω στη δουλειά και τον εαυτό μου και συνεχίζω να κοιτάω μπροστά και να προχωράω. Μου λείπετε όλοι τόσο και εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ ξανά κοντά σας έστω και για λίγο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές. Σας αγαπώ. Μάρω», έγραψε αναλυτικά η Μάρω Λύτρα.

Μάρω Λύτρα

Μάρω Λύτρα  - χωρισμός
Μάρω Λύτρα  - χωρισμός
Μάρω Λύτρα  - χωρισμός