Χώρισαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης - Οριστικός τέλος για Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης - Οριστικός τέλος για Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρη

Μπορεί να έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι, ειδικά μετά την υιοθεσία της μικρής Άντα αφού ταξίδευαν και μαζί στην Αφρική για να περάσουν χρόνο μαζί της, ωστόσο, σύμφωνα με το Πρωινό μας, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης χώρισαν οριστικά έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης.

Να σημειωθεί πως ο ισχυρός άντρας των media, στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με πασίγνωστη ηθοποιός και έχει αποκτήσει μαζί της έναν γιο που σήμερα είναι 27 ετών - δείτε φωτογραφίες τους.

Κοντοβά και Καλημέρα δεν έκρυψαν λεπτό τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, το βίντεο που είχαν δημοσιεύει με τα τρυφερά τους φιλιά στο στόμα είχε "λιώσει" τους διαδικτυακούς τους φίλους.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Τζώνη Καλημέρη για την - πρώην πλέον - σύντροφό του.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τη Χριστίνα, είχε αναφέρει: «δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Μάλιστα, η μικρή Άντα λέει μπαμπά τον Τζώνη Καλημέρη και πρόσφατα είχε αναρτήσει ένα βίντεο που ακούγεται να λέει πως τον αγαπάει πολύ - δείτε το εδώ.

Χριστίνα Κοντοβά Τζώνη Καλημέρης

Το σπίτι που έμεναν Κοντοβά - Καλημέρης

Πλέον, μαμά και κόρη είναι μαζί 2 χρόνια, και η Χριστίνα Κοντοβά πριν από λίγο καιρό δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «2 χρόνια μαζί. Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι» έγραψε στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η σχεδιάστρια μόδας.

Η ευτυχισμένη οικογένεια είναι έτοιμη να περάσει τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα, και στις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Κοντοβά φάνηκε πως στις μπάλες του δέντρου αναγράφεται τόσο το όνομα της Χριστίνας Κοντοβά όσο και της μικρής Ada.

Χριστίνα Κοντοβά κόρη