«Ναι είμαι με τον...» - Η Στεφανία αποκάλυψε για πρώτη φορά με ποιον άντρα είναι ερωτευμένη

Από εκεί που δεν το περιμέναμε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ναι είμαι με τον...» - Η Στεφανία αποκάλυψε για πρώτη φορά με ποιον άντρα είναι ερωτευμένη

H Στεφανία Λυμπεράκη είναι σίγουρα ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, το οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την απόφαση της να πάει στη Eurovision (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τελικό) και να εκπροσωπήσει με μεγάλη αξιοπρέπεια την ελληνική συμμετοχή.

Από εκεί και στο εξής το κορίτσι συνέχισε να κάνει βήματα στο χώρο, αφού κατά τα άλλα το τραγούδι είναι κάτι, που αγαπάει και την ενδιαφέρει πολύ. Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης 13/12 ανάμεσα στα λαμπερά πρόσωπα, που είδαμε στο Madwalk 2022 ήταν και η Λυμπεράκη.

Η κάμερα του Youweekly.gr ήταν και εκείνη εκεί με τη σειρά της (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε) και σε ό,τι αφορά τη Στεφανία την είδαμε να κάνει δηλώσεις στο Happy day του Alpha, που προβλήθηκαν την Τετάρτη 14/12 (δείτε εδώ σε ποια σειρά του Netflix θα τη δούμε).

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν όσα ανέφερε η τραγουδίστρια με εκείνο ωστόσο, που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση να σχετίζεται με τα ερωτικά και το πιο περίεργο ραντεβού, που έχει βγει με Έλληνα άντρα.

Οι δηλώσεις της Στεφανίας στο κόκκινο χαλί του Madwalk

«Είμαι ερωτευμένη με τον Μαλούμα κατά τα άλλα όχι. Το πιο αστείο ραντεβού με άντρα το έχω βγει εδώ στην Ελλάδα με άντρα. Συγγνώμη, αλλά ναι....είχαμε πάει για φαγητό και ήθελε να τα φάει όλα, έφαγε τόσο πολύ. Αυτός είπε συγγνώμη θέλω και παγωτό και να τα φάω όλα...εκείνος τα πλήρωσε όλα, αλλά εγώ δε μπορούσα ήταν Νο...», είπε η Στεφανία.