Μια ανάσα πριν την γέννα - Πότε θα έρθει στον κόσμο το παιδί Ιωάννας Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είμαστε στο μεταίχμιο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μια ανάσα πριν την γέννα - Πότε θα έρθει στον κόσμο το παιδί Ιωάννας Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Και με το νόμο μαζί είναι η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς λίγο πριν ερθει στον κόσμο το παιδάκι τους, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Την αποκάλυψη έκανε το ζευγάρι με μια ανάρτηση στα social media.

Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο ταξίδι τους στην Ιταλία (δείτε εδώ το μονόπετρο που της είχε δώσει), ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε ξεκαθαρίσει πότε σκοπεύουν να κάνουν τον γάμου τους.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό

Πλέον Τούνη - Αλεξάνδρου περιμένουν το μωρό

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα θα έρθει στον κόσμο το αγοράκι τους, ο Αλεξάνδρου Junior!

Τις τελευταίες ημέρες η instagrammer βρίσκεται στην Αθήνα, όπου περνάει με τον αγαπημένο της όμορφες στιγμές, απολαμβάνοντας όσο μπορεί την φουσκωμένη της κοιλίτσα, την οποία πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η κάμερα ωστόσο του Happy Day στον ALPHA που την συνάντησε σε έξοδο της, την ρώτησε για την ημερομηνία της γέννας και αν είναι έτοιμη για αυτό το τόσο μεγάλο βήμα στη ζωή της.

«Χριστούγεννα με το νέο μέλος φέτος;» ήταν με την Ιωάννα Τούνη να απαντάει «Θα δούμε! Είμαστε στο μεταίχμιο...Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά... Παιδιά πολλά φιλάκια, καλές γιορτές. Πολλά φιλάκια στη Σταματίνα και σε όλο το team! Και εδώ είμαστε, στη γύρα...».

«Έχω δημιουργικό άγχος… Τόσο, όσο» πρόσθεσε σε σχετική ερώτηση η μέλλουσα μανούλα.