«Έφτασα στο χείλος της...» - Συγκλονίζει η Μοιράρακη με την κατάρρευση της αυτοκρατορίας των χαλιών της

Η αλήθεια για την οικονομική καταστροφή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έφτασα στο χείλος της...» - Συγκλονίζει η Μοιράρακη με την κατάρρευση της αυτοκρατορίας των χαλιών της

Ειλικρινής και εντελώς συγκινητική ήταν η συνέντευξη, που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη 14/12 στο Happy Day του Alpha με τη Δέσποινα Μοιραράκη να ανοίγει τη καρδιά αφενός για την απώλεια του συζύγου της, που την έχει σημαδέψει και αφετέρου για τις οικονομικές δυσκολίες, που πέρασε (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Η παρουσιάστρια έχει χαράξει τεράστια επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το εμπόριο και την προώθηση χαλιών τόσο τηλεοπτικά όσο και από τα φυσικά καταστήματα, που διατηρούσε.

Μετά τη δόξα λοιπόν ήρθε και η κατάρρευση, καθώς την εποχή εκείνη δεν ήταν λίγα τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, που αποδομούσαν την εικόνα της Βασίλισσας των χαλιών λόγω χρεών (δείτε εδώ χαρακτηριστικά).

Η εποχή λοιπόν αυτή μπορεί να δυσκόλεψε τη Μοιραράκη, σε καμία περίπτωση όμως δεν την πτόησε από το να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει - με τη βοήθεια του συζύγου της τότε - όσα πολύτιμα είχε δημιουργήσει (δείτε εδώ τι έκανε με σκοπό να σταθεί στα πόδια της οικονομικά και επαγγελματικά).

Αυτό ωστόσο, που για τη μέχρι σήμερα ζωή και πορεία της είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση είναι η απώλεια του Γιάννη Κοντούλη, καθώς έφυγε από τη ζωή με την προειδοποίηση των γιατρών για το τραγικό συμβάν, που τη σημάδεψε.

Οι δηλώσεις για την οικονομική καταστροφή της Δέσποινας Μοιραράκη

«Έφτασα πολλές φορές στο χείλος της οικονομικής κρίσης και αναγκάστηκα να πουλάω χαλιά, που ενώ κόστιζαν 100 τα έδινα 10. Ο σύζυγός μου, μου έλεγε δίνεις τον τίμιο αγώνα σου. Μην αγχώνεσαι για τα οικονομικά έχουμε και Plan B», είπε η Δήμητρα Μοιραράκη.