«Ζω ένα γολγοθά...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της

Άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ζω ένα γολγοθά...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της

Η Δέσποινα Μοιραράκη μπορεί να έχει συνδέσει το όνομα της όλα αυτά τα χρόνια με τη δυναμική της και την αστείρευτη ενέργεια μέσα από την πώληση στην τηλεόραση, την οποία και υπηρετεί με μεγάλη επιτυχία σίγουρα όμως έχει και άλλες πτυχές.

Η γυναίκα, τους τελευταίους μήνες απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, με την ξαφνική - για εμάς - απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και παρά το γεγονός, πως δηλαδή ήξερε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του δεν ήθελε να πιστέψει την πραγματικότητα (δείτε εδώ τις σπαρακτικές δηλώσεις της για πρώτα χωριστά Χριστούγεννα).

Η Δέσποινα εμπιστεύτηκε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχωρώντας της μία εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day του Alpha, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 14/12, συγκινώντας ιδιαίτερα με τα λόγια της για την απώλεια του Γιάννη και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της (δείτε εδώ το περιστατικό που την εξαγρίωσε στα τρίμηνα του άντρα της).

Οι δηλώσεις της της Δέσποινας Μοιρακάκη για την απώλεια του συζύγου και την καριέρα της

«Τα Χριστούγεννα που έρχονται είναι τα δυσκολότερα σε όλη μου τη ζωή και κρατάω τις καλές και τις όμορφες αναμνήσεις από τον σύζυγό μου. Θέλω να πιστεύω, ότι είναι σε ταξίδι ο Γιάννης και θα γυρίσει. Μετά τον θάνατο με βοηθάει η δουλειά και τα παιδιά.

Έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου και θεωρώ όμως τον εαυτό μου ευλογημένο. Η δουλειά μου έχει δώσει μεγάλο σεβασμό από τον κόσμο. Φροντίζω την οικογένεια μου όσο μπορώ, δεν είναι μόνο τα οικονομικά αλλά και η ευθύνη, που έχεις...δε θέλω να είμαι αχάριστη, τώρα έχω να βιώσω αυτό. Από τότε, που πέθανε ο σύζυγός μου δεν έχει έρθει στο όνειρό μου. Δεν πίστεψε ότι θα φύγει, εκείνος δεν το ήξερε. Ο επικήδειος μου ήταν μέσα από την ψυχή μου.

Οι τελευταίες λέξεις, που μου είπε ο σύζυγό μου ήταν σε λατρεύω. Θεώρησα σημαντικό να πω το παράπονό του προς τη δουλειά μου. Αποτρελάθηκε νωρίτερα από όσο έπρεπε. Δεν ήταν σε μάχιμη θέση τον τελευταίο καιρό, δε με στεναχωρεί, που είμαι μονάχη, έφυγε ενώ είχε δώσει πολλά.

Προσπαθώ να μην με βλέπουν τα παιδιά μου τόσο θλιμμένη, ζω έναν γολγοθά από την ημέρα, που ξεκίνησα τα γυρίσματα του Cash or trash, λόγω της αρρώστιας του άντρα μου.

Πιστεύω πολύ στο θεό και στην Παναγία, πίστευα ότι η Παναγία θα έκανε το θαύμα και θα ζούσε... Λίγο πριν πεθάνει μου είπε να πάμε σε μία βάφτιση, του έφερα ράφτη για να καταλάβει ότι υπάρχει αύριο. Ήμουν η μόνη, που ήξερε ότι θα φύγει και έλεγα όχι στους γιατρούς», είπε με συγκίνηση η Δέσποινα Μοιραράκη.

Τέλος σε ότι αφορά τα οικονομικά της τόνισε: «Έφτασα πολλές φορές στο χείλος της οικονομικής κρίσης και αναγκάστηκα να πουλάω χαλιά, που ενώ κόστιζαν 100 τα έδινα 10. Ο σύζυγός μου, μου έλεγε δίνεις τον τίμιο αγώνα σου. Μην αγχώνεσαι για τα οικονομικά έχουμε και Plan B».