Μεγάλη ανησυχία για το Μάρκο Σεφερλή - Τι συμβαίνει με τη φωτιά έξω από το θέατρο Περοκέ

Δείτε πλάνα από το σημείο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δυσάρεστη είδηση πληροφορηθήκαμε από το πρωί της Τετάρτης 14/12 σχετικά με το όνομα του Μάρκου Σεφερλή και των επιχειρηματικών του υποχρεώσεων, που διαχειρίζεται εδώ και χρόνια.

Ο ηθοποιός - παρουσιαστής, παράλληλα είναι και ο παραγωγός των παραστάσεων μέσω των οποίων χαρίζει γέλιο στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Τα θέατρα, που διαχειρίζεται ο ίδιος δεν είναι ένα, καθώς ανεβάζει παραστάσεις την καλοκαιρινή αλλά και τη χειμερινή περίοδο.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά ανήκει και το Περοκέ, στο κέντρο της Αθήνας και στο Μεταξουργείο πιο συγκεκριμένα, που έπιασε φωτιά (δείτε εδώ σε ποιο σημείο του χώρου συνέβη η ζημιά).

Μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε το Super Kατερίνα του Alpha τη στιγμή του συμβάντος είδαμε τη κατάσταση να είναι πολύ ελεγχόμενη αλλά παράλληλα και την ανησυχία του Μάρκου - όπως ανέφεραν από το πάνελ - αφού στις επόμενες ημέρες έχει προγραμματίσει να παιχτεί το νέο του έργο.

«Ο Μάρκος Σεφερλής, αυτόν τον χειμώνα ξεπερνάει τα όρια της επιθεώρησης και παρουσιάζει τo πιο cyber hi-tech σόου που έγινε ποτέ! Όλα τα viral των ημερών σε ταχύτητες 5G με απεριόριστα Mega Bytes γέλιου, έτοιμα ν’ αποθηκευτούν στο δικό σας mInd Cloud για πάντα! Στο θέατρο Περοκέ το loading της κωμωδίας δεν τελειώνει ποτέ!!! Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε στο viva.gr με μεγάλη Χριστουγεννιάτικη προσφορά! Προλάβετε!», αναγράφει η ανάρτηση.

Στα ευχάριστα, όπως τονίστηκε η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη και έτσι πολύ σύντομα αποχώρησαν από εκεί η πυροσβεστική και ο ίδιος ο Μάρκος.

Η ανησυχία του Μάρκου Σεφερλή για τη φωτιά στο θέατρο Περοκέ