Έλενα Χριστοπούλου: Παραλίγο να φάει τούμπα στην πασαρέλα των Madwalk - Έγινε viral το βίντεο της

Από κοντά δεν το είδε κανείς, όμως στην κάμερα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Παραλίγο να φάει τούμπα στην πασαρέλα των Madwalk - Έγινε viral το βίντεο της

Το Madwalk 2022 by Serkova-The Fashion Music Project πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο TAE KWON DO. Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαριέττα Χρουσαλά (δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις της), ενώ τη βραδιά άνοιξε ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Όπως κάθε χρόνο, το κοινό περίμεναν μοναδικές εκπλήξεις, πρωτότυπα acts, λαμπερά catwalks από δημοφιλείς καλλιτέχνες, αλλά και πρωτοποριακές δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και fashion brands.

Οι σχεδιαστές που μετείχαν στο σόου είναι οι: Atelier Loukia, Celia Kritharioti, Dante, Lena Katsanidou, Maison Faliakos, Nadia Rapti, Parthenis, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos και τα fashion brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, answear.gr, Jack & Jones, MOUTAKI, Pandora, Pink Woman, Rich Girl Boudoir.

Η πασαρέλα της Χριστοπούλυο στα madwalk και το παραπάτημα

Αφού το show συνέχισε ανέβηκε στην σκηνή για να τραγουδήσει η Μαρία Μπεκατώρου. Η ίδια έχει βρεθεί ξανά στη σκηνή για το Just The 2 of Us στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά δοκιμάστηκε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Την ώρα που εκείνη τραγουδούσε, λοιπόν, από κάτω έκανε πασαρέλα η Έλενα Χριστοπούλου φορώντας δημιουργίες της Λένας Κατσανίδου, η οποία αν και χαρακτηρίζεται ως μάνατζερ μοντέλων, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να μπει στον ρόλο των κοριτσιών που προσπαθεί να βοηθήσει και να ενισχύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Βέβαια, πολλοί από τους παρευρισκόμενους δεν είδαν την παραλίγο τούμπα της Έλενας Χριστοπούλου. Φορώντας ένα μάξι αέρινο φόρεμα με μανίκια, ενώ έκανε πασαρέλα, παραπάτησε με αποτέλεσμα να φανεί στην κάμερα.

Το γεγονός σχολίασαν σήμερα 14/12 στην εκπομπή Πρωινό μας, με το πάνε να γελάει.

«Πήγα να πέσω δεν έπεσα. Έπαθα λίγο Φάιη Σκορδά», είπε στην αρχή χιουμοριστικά, ενώ ανέφερε στην συνέχεια «Και μετά γελάω, εδώ κοίτα».

«Μάτι, μάτι, το μάτι του Κοκλώνη να βάλουμε», σχολίασε η παρουσιάστρια.