Καμία σχέση με το πως ήταν στο Λατρεμένοι μου γείτονες - Ολόκληρη γυναίκα έχει γίνει η μικρή Λυδία από τη σειρά

Που είναι και τι κάνει σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμία σχέση με το πως ήταν στο Λατρεμένοι μου γείτονες - Ολόκληρη γυναίκα έχει γίνει η μικρή Λυδία από τη σειρά

Πολλά παιδιά έχουμε δει να παίρνουν μέρος σε σειρές καλύπτοντας τους παιδικούς ρόλους, μερικά μάλιστα από αυτά συνέχισαν στη υποκριτική και έγιναν ολοκληρωμένοι ηθοποιοί και άλλα έμειναν στο πέρασμα τους αυτό, σαν μια ανάμνηση από τα παιδικά τους χρόνια.

Η Μαρίτα Γαγάνη αποτελεί ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα, όσων αναφέρουμε παραπάνω αφού τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega ''Λατρεμένοι μου γείτονες'' κατά τη δεύτερη σεζόν στο ρόλο της Λυδίας.

Η απήχηση της τότε στη σειρά ήτα μεγάλη και κυρίως η τρυφερή σχέση, που είχε με τον Μιχαλάκη (δείτε εδώ πως είναι σήμερα η αδερφή του Μπέττυ), ωστόσο σήμερα έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα.

Πιο αναλυτικά, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο Πάμε Δανάη στο Mega, την Τετάρτη 14/12 ακούσαμε άγνωστες ιστορίες από τα τότε γυρίσματα αλλά και ποια είναι τα σημερινά πλάνα της ηθοποιού (δείτε εδώ σε ποιου πασίγνωστου ηθοποιού τη μηχανή βρέθηκε).

Έτσι είναι σήμερα η μικρή Λυδία από τη σειρά ''Λατρεμένοι μου γείτονες''

«Ήμουν σε ένα πρακτορείο, με είχαν πάει δηλαδή οι γονείς μου από μικρή ηλικία και έτσι ξεκίνησα. Ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί, όλοι οι άνθρωποι, ηθοποιοί, πίσω από τις κάμερες ήταν πάρα πολύ καλοί μαζί μου.

Τα γυρίσματα γινόντουσαν μετά από το σχολείο, με πήγαιναν οι παππούδες μου, οι γονείς μου και πολλές φορές έτρωγα στο αμάξι και κάναμε μία ώρα απόσταση, γιατί πήγαινα σχολείο στο Ελληνικό και τα γυρίσματα ήταν στο Διόνυσο.

Είχα ταιριάξει με όλα τα παιδιά από τη σειρά, ήταν η παρέα μου, αλλά δεν έχουμε κρατήσει επαφές παρά μόνο με την Νεφέλη, κάπου στο γυμνάσιο στο instagram.

Πλέον η ηθοποιία είναι μονόδρομος για εμένα, η άλλη μου σχολή είναι διοίκηση τουρισμού στο ΠΑΔΑ», είπε αναλυτικά η Μαρίτα Λαγάνη.