«Δεν το αντέχω...» - Συντετριμμένη η Ελένη Μενεγάκη με θέμα που δεν άντεξε να συζητήσει

Άνοιξε ένα μακάβριο κομμάτι με την ομάδα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν το αντέχω...» - Συντετριμμένη η Ελένη Μενεγάκη με θέμα που δεν άντεξε να συζητήσει

Μια ιδιαίτερη συζήτηση είδαμε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της στην εκπομπή Ελένη στο Μega την Τετάρτη 14/12 με την παρουσιάστρια να κάνει γνωστό στο κοινό ένα από τα ζητήματα, που τη δυσκολεύουν πολύ στη ζωή της (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της).

Με αφορμή λοιπόν, την εξομολόγηση του Γιώργου Καρτελιά σχετικά με κηδείες, που έχει παρευρεθεί στη ζωή του αλλά και το πολύ περίεργο περιστατικό, που έζησε στη ταφή του παππού του, αναφέρθηκε και η Μενεγάκη στο δύσκολο κομμάτι των κηδειών.

«Στην κηδεία του παππού μου και απ’ τη ζέστη κουνήθηκε το σώμα. Η γιαγιά μου εκεί που έκλαιγε άρχισε να φωνάζει μέσα στην εκκλησία… και μ’ έχει πιάσει ένα νευρικό γέλιο με τον θείο μου. Κηδεία δίχως γέλιο, γάμος δίχως κλάμα. Έτσι δεν λένε; Συγγνώμη γιαγιά τώρα που με βλέπεις. Έχω ζητήσει να με θάψουν εκεί σε έναν λοφάκο, να έχω θέα. Όλοι να ‘ναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι, όπως μοίραζα χαμόγελα. Να φέρουν χορευτές και χορεύτριες για τους φίλους μου», είχε αποκαλύψει η Καρτελιάς.

Με τη σειρά της λοιπόν και η Μενεγάκη πήρε το λόγο, αφού ακούστηκε η παραπάνω τοποθέτηση και εξήγησε πως στη μέχρι σήμερα ζωή της έχε τύχε να πάει μόνο σε δύο κηδείες, αφού πρόκειται για τελετή, που πέφτει πολύ βαριά στην ψυχή της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για

«Δεν έχω πάει πολλές φορές σε κηδεία γιατί ομολογώ δεν το αντέχω. Δεν έχω πέσει ποτέ σε απρόοπτο, θυμάμαι πραγματικά όσοι ήμασταν εκεί, αισθανόμασταν χάλια, πολύ χάλια ειδικά σε δύο περιπτώσεις που ήταν νέοι άνθρωποι», είπε η Ελένη Μενεγάκη.