Στιγμές ευτυχίας για την Νατάσα Θεοδωρίδου - Η μικρή της κόρη, Ανδριάνα, πήρε πτυχίο

Την καμαρώνει όσο ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νατάσα Θεοδωρίδου
Instagram / Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα, καθώς πέρα από την πρόταση γάμου δέχθηκε στη σκηνή που τραγουδά, βλέπει τις κόρες της να μεγαλώνουν και να την κάνουν κάθε φορά όλο και πιο περήφανη.

Πρόκειται για την Χριστιάνα και την Ανδριάνα, τις κόρες που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, την Πέμπτη 17/11 συγκεκριμένα, η Χριστιάνα είχε τα γενέθλιά της και μητέρα και αδερφή της ετοίμασαν την πιο ωραία έκπληξη.

Την ώρα που ήταν έξω και διασκέδαζαν οι τρεις τους δύο μεγάλες τούρτες με κεράκια και μικρά "πυροτεχνήματα" έφτασαν μπροστά της και άρχισαν όλοι να της τραγουδούν. Μάλιστα, η μητέρα της της ευχήθηκε δημοσιεύοντας το βίντεο από αυτή τη στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς το με τα πιο τρυφερά λόγια.

Νατάσα Θεοδωρίδου Χριστιάννα Μπέτα γενέθλια

«Χρόνια σου πολλά καλή μου ψυχή…είσαι ένα ευλογημένο παιδί κι εγώ μια ευτυχισμένη μητέρα γιατί με αξιώνει ο θεός κάθε χρόνο να σε βλέπω γεμάτη υγεία και καλό άνθρωπο …να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή … η αδερφή σου εγώ και ο πατέρας σου είμαστε πάντα κοντά σου…», έγραψε στο προφίλ της.

Η μικρή κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου πήρε πτυχίο

Στις 14/12, όμως, ολόκληρη η οικογένεια ταξίδεψε μέχρι την Καλαμάτα, καθώς η μικρότερη κόρη της τραγουδίστριας ορκίστηκε και αφού πήρε το πτυχίο της και ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών της, θέλησαν να είναι δίπλα της για να γιορτάσουν μαζί της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ίδια ημέρα, καμαρώνοντας το παιδί της! Τα σχόλια γέμισαν με ευχές από το κοινό της και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

«Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Νατάσα Θεοδωρίδου κόρη πτυχίο
Instagram / Νατάσα Θεοδωρίδου