Δεν το γνώριζε κανείς - Ο λόγος που η Ντόρα Μπακογιάννη στολίζει το δέντρο της στο ίδιο σημείο κάθε χρόνο

Λογικό ακούγεται...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία σπουδαία γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να δώσει μία πολύ σκληρή "μάχη" για να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή και να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της, ενώ πέρασε ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες στην υπόλοιπη ζωή της, ιδιαίτερα εάν σκεφτεί κανείς πως ο σύζυγός της, Παύλος, δολοφονήθηκε (δείτε εδώ την συγκινητική της εξομολόγηση για τον καλό της).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, μίλησε για τις καταστάσεις που της άλλαξαν τη ζωή και επικεντρώθηκε στην τελευταία περιπέτειά της σχετικά με την ασθένειά της.

«Ναι, λες «πόσο χρόνο έχω; Και αυτόν τον χρόνο που έχω, που μπορεί να είναι περιορισμένος, μπορεί να είναι ένα καλοκαίρι, μπορεί να είναι δύο, μπορεί να είναι ένα Πάσχα, δύο Χριστούγεννα, τι θα ήθελα να έχω;». Και δεν το σκέφτομαι μόνο εγώ, βλέπεις ότι όλος ο κόσμος που έχει αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα και τα κουβεντιάζει, αυτό που θέλει είναι να έχει κοντά τους ανθρώπους που αγαπάει. Δεν θα ακούσεις κανέναν να λέει «θέλω να πάρω ένα διαμέρισμα». Βέβαια, δική μου απόφαση είναι να ταλαιπωρήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου ως το βαθύ γήρας! (γελάει)», δήλωσε η ίδια.

Γιατί στολίζει πάντα το δέντρο της σε συγκεκριμένο σημείο στο σπίτι της η Ντόρα Μπακογιάννη

Πλέον, όμως, προχωρά παρακάτω και βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι και μιας που πλησιάζουν και οι γιορτές, όπως πολλοί διάσημοι, έτσι και εκείνη στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της, Πάντοτε, ωστόσο, το τοποθετεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο σπίτι της.

Ακόμη κι αν αλλάζει τα στολίδια και την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού, το δέντρο της έχει την θέση του και ο λόγος είναι το γεγονός ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το μεγάλο παράθυρο, για να φαίνεται στον δρόμο και να το παρατηρούν οι περαστικοί καθώς χαζεύουν, ενώ τραβάει και το μάτι των καλεσμένων της εκεί και δίνει μία άλλη ατμόσφαιρα στο σαλόνι της.

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, αποδεικνύουν τα παραπάνω λεγόμενα.

Ντόρα Μπακογιάννη χριστουγεννιάτικο δέντρο
Instagram / Ντόρα Μπακογιάννη

Ντόρα Μπακογιάννη δέντρο
Instagram / Ντόρα Μπακογιάννη