«Σιγά σιγά...» - Έτοιμη να γίνει μαμά η Ιωάννα Σαρρή;

Η απάντησή της για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σιγά σιγά...» - Έτοιμη να γίνει μαμά η Ιωάννα Σαρρή;

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και παρόλο που έκρυβαν την σχέση τους στην αρχή, μόλις το ανακοίνωσαν τα δημοσιεύματα για γάμο και παιδί άρχισαν να οργιάζουν (δείτε εδώ την εμφάνισή της που φούντωσε τις φήμες). Οι δυο τους προσπαθούσαν να αποφύγουν τέτοιους είδους συζητήσεις δημόσια, ωστόσο μόλις πρόσφατα ο τραγουδιστής απάντησε σχετικά με την πιθανότητα μίας εγκυμοσύνης.

«Όχι δεν περιμένω παιδάκι. Θα ήταν ωραίο αλλά δεν συμβαίνει. Καταρχήν είναι πολύ σοβαρό και δεν θα έπρεπε να παίζεται με αυτό οι δημοσιογράφοι γενικά. Το γράψανε χωρίς κανένα δείγμα. Είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ένα παιδί είναι κάτι πολύ όμορφο και κάτι πολύ σοβαρό. Δεν το λες έτσι. Πως το έβγαλαν αυτό το δημοσίευμα βλέποντας την Ιωάννα; Είμαι στην κατάλληλη ηλικία να κάνω οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Έτοιμη να γίνει μαμά η Ιωάννα Σαρρή;

Το μοντέλο, από την άλλη πλευρά, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mega Καλημέρα στα παρασκήνια του Madwalk 2022, και οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στο πλατό το πρωί της Τετάρτης 14/12.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε "ανοιχτά" για την σχέση της με τον καλό της, τονίζοντας πως γενικότερα του αρέσει να της κάνει δώρα, ενώ έδωσε και την δική της απάντηση σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει μαμά. Μάλιστα, προχώρησε και σε δηλώσεις για το αν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν επιτέλους μαζί.

«Είναι κάτι ευχάριστο, οπότε νιώθω ωραία που με ρωτούν για τη σχέση μου με τον Γιώργο Σαμπάνη. Δεν θα έρθει ο Γιώργος να με δει απόψε, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ αλλά του έχω στείλει φωτογραφία και έχει τρελαθεί με το outfit. Μου λέει να το αγοράσουμε και να το πάρουμε σπίτι μας. Μου έχει κάνει πάρα πολλά δώρα, είναι καλός, με έχει μάθει πια», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Στην αρχή οι φήμες εγκυμοσύνης δεν με ενόχλησαν. Σιγά-σιγά όμως, όσο σκεφτόμουν ότι είναι κάτι τόσο όμορφο και λεπτό για μια γυναίκα, άρχισε λίγο να με ενοχλεί, τώρα όμως ξεχάστηκε. Πάμε παρακάτω».

Όσον αφορά, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης με τον σύντροφό της απάντησε: «Θα δείξει».