«Συνήθως η γυναίκα μου...» - Τι συμβαίνει στο σπίτι του Πάνου Ιωαννίδη μετά την γέννηση του γιου του

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συνήθως η γυναίκα μου...» - Τι συμβαίνει στο σπίτι του Πάνου Ιωαννίδη μετά την γέννηση του γιου του

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς πριν από λίγους μήνες και η καθημερινότητά του έχει αλλάξει δραματικά έκτοτε. Πλέον, όμως, προετοιμάζεται και για τον 7ο κύκλο του MasterChef, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται σωστά τον χρόνο του ώστε να μη χάνει πολύτιμες στιγμές του παιδιού του (δείτε εδώ τις αλλαγές που θα γίνουν φέτος στο παιχνίδι μαγειρικής).

Σε αυτό, φυσικά, τον βοηθά και ο συνάδελφός του, Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος έχει ήδη τρία παιδιά και γνωρίζει πολύ καλά πως να τον κατευθύνει. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για την σχέση τους και για όσα τον συμβουλεύει.

«Κάνουμε πολλή παρέα και με την Λεωνίδα και με τον Σωτήρη. Βγαίνουμε έξω, τρώμε, κάνουμε και διακοπές μαζί. Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει έρθει ένας νέος μέλος στην οικογένεια, το οποίο έχει τραβήξει όλη την προσοχή. Είναι η προτεραιότητά μου, όταν δεν δουλεύω θέλω να είμαι με τον γιο μου, όταν αρχίζει να σκάει τα χαμόγελα είναι μοναδικό».

Τι συμβαίνει στο σπίτι του Πάνου Ιωαννίδη μετά την γέννηση του παιδιού του

Μιλώντας, όμως, στο Στούντιο 4, στο κανάλι της ΕΡΤ, ο διάσημος μάγειρας προχώρησε σε αναλυτικότερες δηλώσεις για την οικογένειά του και την σχέση του με την σύντροφό του, ιδιαίτερα μετά τον ερχομό του παιδιού τους.

«Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι . Νομίζω πως η πατρότητα και το να αποκτήσει κάποιος ένα παιδί, δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης για τον ερχομό του γιου του.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μαγειρεύουμε ακόμα παρέα, αλλά του δίνω για αρχή μερικά υλικά να τα μυρίζει, να του μένουν οι μυρωδιές ως μνήμες. Αργότερα θα μπούμε και στις γεύσεις».

Σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε εάν ο γιος του θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε: «Θα του έλεγα αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας: Να γίνεις ό,τι θέλεις, φτάνει να αγαπάς αυτό που κάνεις».