«Γιατί μου το κάνετε αυτό εμένα;» - Με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της ΕΡΤ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γιατί μου το κάνετε αυτό εμένα;» - Με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της ΕΡΤ

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι μία παρουσιάστρια, η οποία δεν διστάζει να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στην κάμερα (δείτε την εδώ να "παγώνει" με την ατάκα του καλεσμένου της) και το τελευταίο διάστημα την έχουμε δει αρκετά συχνά να κλαίει στον αέρα της εκπομπής της στην ΕΡΤ, Στούντιο 4.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνομιλία της με τον Τάσο Λέκκα, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μαζί με τη μητέρα του, προκαλώντας τη συγκίνηση της ίδιας και του Θανάση Αναγνωστόπουλου:

«Μας έδιναν κάποια ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου, οι γείτονες θα έδιναν κάποιο φαΐ γιατί εμείς δυσκολευόμασταν. Παρόλα αυτά δεν είχαμε μιζέρια. Μου έλεγε ας πούμε “έχουμε τόσα, να πάρουμε πολύ φαΐ ή λίγο φαΐ και ένα βιβλίο;”. Έκανε ό,τι μπορούσεΜε τα πρώτα μου λεφτά πήγα να φάω, πήγα για πρώτη φορά σε εστιατόριο και πήρα ένα δώρο για την Τζώρτζια (σ.σ. η μητέρα του)».

«Βλέπω την Νάνσυ και είμαι κι εγώ οριακά να συγκινηθώ» είπε ο συμπαρουσιαστής της.

Γιατί "λύγισε" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στη σημερινή (14/12) εκπομπή της ΕΡΤ

Την Τετάρτη 14/12, άλλο ένα τέτοιο σκηνικό διαδραματίστηκε στο πλατό της ΕΡΤ, με την παρουσιάστρια να "λυγίζει", όχι λόγω κάποιου καλεσμένου της, αλλά λόγω ενός βίντεο που δημιούργησε ο κύριος Γιώργος Κωνσταντινίδης, που έχει αναλάβει να κρατήσει ζωντανή την ποντιακή διάλεκτο κι έχει ανεβάσει στα κανάλι του στο YouTube παραμύθια, όπου από κάτω υπάρχει η μετάφραση.

Μόλις, λοιπόν, προβλήθηκε το σχετικό βίντεο από τα Τρία Γουρουνάκια, εκείνη άρχισε να δακρύζει από τη συγκίνηση.

«Γιατί μου το κάνετε αυτό εμένα;», είπε η ίδια με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να απορεί: «Συγκινείσαι με τα γουρουνόπουλα;». «Όχι με τον κεμετζέ και γιατί πουλόπον με έλεγε η γιαγιά μου. Έλα» ανέφερε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τρεμάμενη φωνή.

«Εμένα που με λέει η γιαγιά μου πουλάκιμ, δεν συγκινούμαι», της απάντησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, αλλάζοντας τελικά όλο το κλίμα και βάζοντας κι οι δύο τα γέλια.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου κλάμα