Αντώνης Σροίτερ: Με μίνι μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες στο πλευρό του παρουσιαστή η Ιωάννα Μπούκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την νυχτερινή τους έξοδο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Σρόιτερ μπορεί να έχει ένα πολύ σοβαρό προφίλ λόγω της δουλειάς του, καθώς είναι παρουσιαστής ειδήσεων, όμως όταν τα φώτα και οι κάμερες σβήνουν "μεταμορφώνεται" σε έναν άλλο άνθρωπο, πιο ήρεμο, γεμάτο χαμόγελα.

Για το χαμόγελό του "φταίει" και η σύζυγός του, Ιωάννα Μπούκη, με την οποία έχουν παντρευτεί από 2013 και έχουν δημιουργήσει μαζί μία πολύ όμορφη οικογένεια (δείτε εδώ την σπάνια εξομολόγησή του για τα παιδιά του). Οι δυο τους, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένουν ερωτευμένοι και όταν βρίσκουν λίγο χρόνο βγαίνουν μαζί και σε κάθε έξοδό τους όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω τους.

Την Κυριακή 11/9, μάλιστα, που ο Αντώνης Σρόιτερ είχε τα γενέθλια του, η Ιωάννα Μπούκη θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η σύζυγός του δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία και έγραψε "Χρόνια πολλά στον συνοδοιπόρο της ζωής μου", φανερώνοντας για άλλη μία φορά πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Αντώνης Σρόιτερ Ιωάννα Μπούκη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ σε νυχτερινή τους έξοδο

Στις 12/12, ο φωτογραφικός φακός του youweekly εντόπισε το διάσημο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στους δρόμους της Αθήνας και για άλλη μία φορά, η εμφάνιση της συζύγου του δημοσιογράφου έκλεψε τις εντυπώσεις. Παρόλο που έχει γεννήσει, το σώμα της είναι καλλίγραμμο και διαγράφεται μέσα από το στενό μίνι φόρεμα που επέλεξε σε μαύρη απόχρωση.

Από πάνω, επέλεξε να φορέσει ένα σακάκι, μαύρο ξανά, το οποίο ήταν όλο παγέτα και τα πόδια της τα "έντυσε" με ψηλοτάκουνες γόβες με χοντρή φιάπα και μπαρέτα. Όσονο αφορά τα κοσμήματά της, διάλεξε λαμπερά ασημί σκουλαρίκια και κολιέ, τα οποία ταίριαζαν απόλυτα με την τσάντα της, ενώ στο χέρι της φορούσε και ένα ρολόι.

Το μακιγιάζ της ήταν απαλό και τα μαλλιά της έπεφταν με χαλαρές μπούκλες στους ώμους της, ενώ ο παρουσιαστής δίπλα της "έλαμπε", φορώντας ένα σκούρο τζιν, λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι.

Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ έξοδος