Εύα Καϊλή: Οι φωτογραφίες με τον Εμίρη που την "καίνε" - Βγήκαν στη φόρα όλα τα σκάνδαλα και τα εκατομμύρια

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εύα Καϊλή: Οι φωτογραφίες με τον Εμίρη που την

Η Εύα Καϊλή είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, καθώς ύστερα από την ξαφνική σύλληψή της, οι έρευνες των Αρχών έχουν φέρει στο φως πολλά και τρανταχτά στοιχεία για την ζωή της ίδιας, του συζύγου της, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειάς της (δείτε εδώ την φωτογραφία με την βαλίτσα γεμάτη χρήματα που κρατούσε ο πατέρας της) που έχουν σοκάρει το κοινό και όχι μόνο.

Μάλιστα, μέσα από το κανάλι του MEGA προβλήθηκαν και οι φωτογραφίες της ίδιας με δύο από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του Κατάρ, της οικογένειας Αλ Θανί, οι οποίες την "καίνε". Ποια είναι, όμως, η ιστορία πίσω αυτή την συνάντησή τους;

Οι φωτογραφίες που "καίνε" την Εύα Καϊλή

Ο θάνατος της πριγκίπισσας του Κατάρ, ο άνθρωπος που αγόρασε το Λονδίνο και εκείνος που αγόρασε το νησί από τον Βασίλη Τερλέγκα, όλοι μαζί δημιουργούν μία τρομακτική ιστορία, που βοηθάει στο να "ξετυλιχθεί" το "κουβάρι" της υπόθεσης.

Τι είπε η πρώην ιδιοκτήτρια του σπιτιού της στο Ψυχικό

Στην κάμερα του ALPHA και στην εκπομπή T-Live μίλησε από την άλλη πλευρά το απόγευμα της Τετάρτης 14/12, η πρώην ιδιοκτήτρια του σπιτιού της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό, του οποίου η αξία πια ξεπερνά τις 900.000 ευρώ (δείτε εδώ όλα τις τα ακίνητα και την αξία τους).

«Την είδα όταν ήρθε να υπογράψουμε και δεν την ξαναείδα από τότε. Μου την έφερε κάποια μεσίτρια, ούτε θυμάμαι και ποια ήταν. 270.000 πωλήθηκε το ακίνητο. Είναι πάνω στην Κηφισίας, ξέρετε πόσα χρόνια προσπαθούσα να το πουλήσω; Δεν είναι και κανένα διαμέρισμα λουξ. Δυο κρεβατοκάμαρες έχει και ένα σαλόνι… Μέτριο», είπε χαρακτηριστικά.