«Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο...» - Η αποκάλυψη του Μακαλιά για την οικογένειά του με την Αντιγόνη Ψυχράμη

Είναι πλέον πατέρας δύο παιδιών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο...» - Η αποκάλυψη του Μακαλιά για την οικογένειά του με την Αντιγόνη Ψυχράμη

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε δηλώσεις στο Mega και στην εκπομπή Ελένη, οι οποίες προβλήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 14/12 με τον ηθοποιό - παρουσιαστή να μιλάει πολύ ανοιχτά για το κομμάτι της οικογένειας.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως εκείνος και η Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία μάλιστα πολύ πρόσφατα μεγάλωσε με τον ερχομό της κόρης του στον κόσμο.

Ο Χάρης ήταν ο πρώτος τους γιός, ο οποίος πλέον έχει και παρέα μέσα στο σπίτι δηλώνοντας ο Μακαλιάς σχετικά με αυτήν την αλλαγή, πως δεν ήταν η πιο εύκολη για τον μικρό (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Μακαλιά με το που ήρθε η κόρη του στον κόσμο).

Έτσι λοιπόν, ο Μακαλιάς και η Ψυχράμη με σκοπό να γίνει η μετάβαση όσο πιο ομαλή για το πρώτο μέλος της οικογένειάς τους, αποφάσισαν να επισκεφτούν ειδικό και μάλιστα παιδοψυχολόγο.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά σχετικά με την προετοιμασία για το 2ο παιδί

«Η κόρη μας γεννήθηκε στις 22 Νοέμβριου. Έχω συνηθίσει τα ξενύχτια, είμαι ετοιμοπόλεμος. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι με τη μικρή. Νομίζαμε ότι τα έχουμε όλα έτοιμα, άλλα είχαμε ξεχάσει ποσά πράγματα χρειάζονται.

Ο Χάρης αρχικά ήταν πολύ θετικός στην ιδέα ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, μετά πέρασε μία περίοδο άρνησης και τώρα τη χαϊδεύει και της μιλάει. Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο πριν τον ερχομό του δευτέρου παιδιού. Συζητάμε τα συναισθήματά μας με τον Χάρη και του δίνουμε χώρο.

Φροντίζουμε ακόμα περισσότερο την σχέση μας με την Αντιγόνη. Είναι ευαίσθητη η περίοδος για μία μανούλα που μόλις γέννησε. Θεωρώ ήρωα την Αντιγόνη όπως κάθε μητέρα. Την βλέπω πάνω από το μωρό μερικές φορές και δακρύζω», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.