Συγκινήθηκε μπροστά στην κάμερα του Alpha - Οι δηλώσεις της Περράκη για το σύντροφό της και την απώλεια

Τι συνέβη με το μοντέλο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκινήθηκε μπροστά στην κάμερα του Alpha - Οι δηλώσεις της Περράκη για το σύντροφό της και την απώλεια

Η Αναστασία Περράκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 15/12 με το μοντέλο να απαντάει ειλικρινά σε ό,τι ερωτήθηκε.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως εδώ και χρόνια εκείνη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι ζευγάρι, κάτι που στην αρχή προσπάθησαν να προστατέψουν και οι δύο μεριές, αλλά εν τέλει πλέον είναι γνωστό (δείτε εδώ με ποιον γνωστό αθλητή ήταν παντρεμένη και είχε παιδί).

Γενικότερα είδαμε την Περράκη να μιλάει συγκινημένη, λέγοντας πως για τα φετινά Χριστούγεννα το μόνο, που θέλει από τον καλό της είναι να είναι μαζί και αγαπημένοι, καθώς μια απώλεια την πληγώνει όσο περνάνε τα χρόνια.

Αυτή δεν είναι άλλη από του πατέρα της, που δεν είναι πια ανάμεσα σε εκείνη και την κόρη της και όπως τόνισε όταν έρχονται αυτές οι γιορτινές περίοδοι τον θυμάται με μεγάλη νοσταλγία.

Η συγκίνηση της Αναστασίας Περράκη

«Την αγάπη θέλω δώρο τα Χριστούγεννα από τον σύντροφό μου. Είναι λίγο αναποφάσιστος (ο Χρήστος) στα δώρα , αλλά τα πηγαίνει καλά. Πέρυσι του είχα πάρει δερμάτινα μποτάκια, δεν έχω σκεφτεί τι δώρο θα του πάρω φέτος. Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν αυτά, που ζούσε ο μπαμπάς μου, όταν ζούσε ήταν τα ωραιότερα», είπε η Αναστασία Περράκη με συγκίνηση.