Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παπαδάκης - Τι συνέβη με την σύζυγό του Τίνα Παπαδέλη

«Με χτύπησε στο αναπνευστικό...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς νοσεί από κορωνοϊό, μετά και το θετικό τεστ της Μαρίας Αναστασοπούλου. Μπορεί εκείνη να επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, ωστόσο, ο παρουσιαστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο γιο του Φοίβος είχε κάνει μια αναφορά στα όσα βίωσε η οικογένεια του, ωστόσο, δεν είχε δώσει παραπάνω λεπτομέρειες, καθώς δεν ήθελε να υπάρξει σύγχυση.

Η υγεία του Γιώργου Παπαδάκη

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορωνοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι γιατροίΈχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα. Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σήμερα Πέμπτη 15/12 ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, μέσω βέβαια του Skype, καθώς ακόμη είναι θετική στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως λόγω της υγείας του χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς ο ιός ήταν συνδυασμός με κάποια λοίμωξη. Όσον αφορά την σύζυγό του δεν έχει κολλήσει,

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορονοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες. Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες» εξομολογήθηκε στην έναρξη του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης.