Επέστρεψε στο Καλημέρα Ελλάδα η Μαρία Αναστασοπούλου - Η ανακοίνωση για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη

«Περιμένουμε να περάσουν οι μέρες ώστε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέστρεψε στο Καλημέρα Ελλάδα η Μαρία Αναστασοπούλου - Η ανακοίνωση για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη

Εκτός εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα βρισκόταν αυτές τις μέρες η Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, με τον Γιώργο Παπαδάκη να ήταν αυτός που είχε γνωστοποιήσει την κατάσταση της υγείας της.

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ. Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας…. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγο αργότερα, η Μαρία Αναστασοπούλου βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και είπε: «Με ξαναθυμήθηκε παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».

Ωστόσο, μια μέρα μετά φαίνεται πως κόλλησε και ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος βρέθηκε επίσης εκτός εκπομπής, όμως ο ίδιος μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου βγήκαν στο πλατό μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Επέστρεψε στο Καλημέρα Ελλάδα η Μαρία Αναστασοπούλου

Σήμερα 12/12, η δημοσιογράφος επέστρεψε κανονικά στο πόστο της καθώς ξεπέρασε τον κορωνοϊό και καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με αρκετή διάθεση και πολλά χαμόγελα.

«Το περάσαμε πολύ ελαφριά, οπότε το καταλάβαμε ευτυχώς. Να ευχηθούμε περαστικά στον Γιώργο μας! Περαστικά είναι έτσι κι αλλιώς, απλά περιμένουμε να περάσουν οι μέρες ώστε και ο ίδιος να αρνητικοποιηθεί. Κάτι μου λέει ότι μας βλέπει» είπε στην έναρξη της εκπομπής η Μαρία Αναστασοπούλου, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον Γιώργο Παπαδάκη.