«Είμαστε εδώ και μιλάμε κι είναι...» - Η έξαλλη αντίδραση της Ελένης Καρακάση με δημοσιογράφο

Τι το έκανε η ηθοποιός

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είμαστε εδώ και μιλάμε κι είναι...» - Η έξαλλη αντίδραση της Ελένης Καρακάση με δημοσιογράφο

Το πρωί της Τετάρτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ελένης Καρακάση. Η ηθοποιός μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Open για τον άνθρωπο που την ενέπνευσε να ασχοληθεί με την μουσική και τον χώρο της υποκριτικής, αλλά εκεί που έδινε την συνέντευξη έγινε κάτι με έναν δημοσιογράφο, που δεν την έχουμε ξαναδεί να αντιδρά έτσι.

Η Ελένη Καρασκάση πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει μέσα από το περιοδικό YOU, διάφορες και άγνωστες πτυχές του εαυτού και της ζωής (δείτε εδώ τι αποκάλυψε).

Όλα όσα είπε η Ελένη Καρακάση στον δημοσιογράφο

Η Ελένη Καρακάση, λοιπόν, βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα και παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Η ηθοποιός μίλησε για Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον λόγο που μπήκε στον χώρο της υποκριτικής και πως συνδέονταν με το τραγούδι, αλλά αποκάλυψε και το όνειρο της, σχετικά με την όπερα.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων φάνηκε πως κάτι πως της αποσπούσε την προσοχή κι έδρασε αστραπιαία. Πήρε το κινητό της δημοσιογράφου στα χέρια της κι απάντησε στο πρόσωπο που ήταν στην άλλη γραμμή.

«Άσε το κινητό και τους γύρω και κοίτα εμένα. Θα σε δείρω. Το κάνεις συνέχεια αυτό το πράγμα. Δώσε το μου» είπε η Ελένη Καρακάση με έντονο ύφος μεταξύ σοβαρού κι αστείου. «Μου παίρνει συνέντευξη τώρα. Με ακούς; Η Ελένη Καρακάση είμαι. Θα σε πάρει σε λίγο, μόλις τελειώσει μαζί μου. Γεια» ανέφερε απαντώντας στην κλήση.

«Μα το κάνει συνέχεια, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είμαστε εδώ και μιλάμε κι είναι γύρω γύρω» πρόσθεσε.

Επιπλέον, η ηθοποιός, αποκάλυψε ότι μπήκε στον χώρο της υποκριτικής, για να μπορέσει να εξελίξει το τραγούδι καλύτερα και να μπορέσει να μπεί στην όπερα, διότι αυτό είναι το όνειρο της ζωής της, να τραγουδάει στην όπερα.

Ακόμη έκανε λόγο για την εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, καθώς επίσης είπε ότι θα ήθελε να προλάβει να συνεργαστεί, έστω και μια φορά μαζί της.